Uscator de par Dreame Hair Glory Hair Dryer, 110.000 rpm, 55m³/h

Uscator de par Dreame Hair Glory Hair Dryer, 110.000 rpm, 55m³/h

Caracteristici principale:

·        Motor de mare viteza :110.000 rpm

·        Volum de aer 55m³/h

·        Viteza aerului de 70m/s

·        300,000,000 Ioni negativi/cm³

·        Tehnologie pentru reducerea zgomotului : 58dB

·        2 trepte de viteza

Cantitate


credit
 

Comanda de 500 RON pentru transport gratuit* Vezi conditii

 

Informatii plata prin card de credit


Credit module tbi bank 3.3.2

175.11 Lei x 4 rate

Descopera performanta si inovatia cu uscatorul de par Dreame Hair Glory, conceput pentru uscarea rapida, eficienta si placuta a parului. Cu un motor puternic de 110.000 RPM, dispozitivul genereaza un flux de aer de 70 m/s si un volum de 55 m³/h, astfel ca usuca parul de lungime medie in doar 2 minute.

Constructia usoara de 345g si cilindrul principal compact de 82mm asigura o utilizare confortabila, facilitand, in acelasi timp, transportul si depozitarea. Tehnologia avansata cu 300.000.000 de anioni/cm³ neutralizeaza electricitatea statica, netezeste parul si inchide cuticulele, mentinandu-i hidratarea si stralucirea.

Un termistor NTC si un microprocesor monitorizeaza constant temperatura, verificand de 100 de ori pe secunda pentru o incalzire uniforma care protejeaza parul de varfuri despicate si decolorare. Cu 4 setari de temperatura si 2 viteze ale fluxului de aer, uscatorul Dreame Hair Glory iti permite sa personalizezi uscarea parului, fie ca alegi aer rece pentru zilele fierbinti sau ciclu cald/rece pentru ondulare.

Motorul fara perii, cu un design vertical optimizat, asigura un flux de aer robust si un nivel de zgomot sub 58dB, iar izolatia din plastic cu dublu strat reduce si mai mult zgomotul motorului. Sistemul de flux de aer optimizat, inclusiv admisia, plasa, deflectorul si iesirea de aer, garanteaza o functionare lina si silentioasa. Designul avansat al motorului, cu un rotor unic, ofera un flux de aer crescut cu fiecare rotatie.

Alege Dreame Hair Glory pentru o uscare a parului superioara, combinand puterea, eficienta si confortul intr-un singur dispozitiv.

Uscatorul  de par Dreame Hair Glory Hair Dryer are urmatoarele caracteristici:

·        Motor de mare viteza :110.000 rpm

·        Volum de aer 55m³/h

·        Viteza aerului de 70m/s

·        300,000,000 Ioni negativi/cm³

·        Tehnologie pentru reducerea zgomotului : 58dB

·        2 trepte de viteza

·        4 trepte de temperature

·        Design compact de doar 345g

Ingrijire delicata pentru in par radiant

Uscatorul de par Hair Glory transforma ingrijirea zilnica intr-o experienta premium.  Fluxul puternic de aer combinat cu tehnologia avansata cu eliberare de ioni negativi asigura o uscare rapida, eficienta si delicata.  Parul tau se va usca usor, iar controlul precis al temperaturii previne deteriorarea termica a parului. Designul usor si ergonomic ofera confort chiar si in timpul sesiunilor lungi de uscare, iar indicatorii LED intuitivi simplifica utilizarea.  Mai mult decat atat, dimensiunile compacte permit o depozitare usoara.  Nu te multumi doar cu o simpla uscare, ingrijeste-ti parul cu Dreame Hair Glory si bucura-te de o podoaba capilara radianta in fiecare zi!

 

Uscare puternica si eficienta

Uscarea parului devine rapida si usoara cu un flux de aer puternic. Motorul de 110.000 RPM genereaza o viteza a aerului de 70 m/s si un volum de aer de 55 m³/h, asigurand o uscare eficienta care separa firele de par ude pentru a ajunge la radacini si elimina umezeala de pe scalp. Astfel, parul de lungime medie poate fi uscat in doar 2 minute.

2 minute* Pe baza testelor efectuate intr-un mediu controlat. Timpul poate varia in timpul utilizarii reale, in functie de mediul inconjurator si de textura, grosimea si lungimea parului care se usuca.

 

Uscat confortabil cu designul usor al Uscatorului de Par Hair Glory.

Cu o constructie usoara de 345g si un cilindru principal compact de 82mm, uscarea parului devine mai relaxanta si mai putin obositoare. Fabricat din materiale usoare si cu un design eficient pentru a minimiza oboseala in timpul utilizarii, uscatorul ramane discret atunci cand este transportat sau depozitat.

Grija pentru parul tau.

300.000.000 de anioni/cm³ ajuta la neutralizarea electricitatii statice si netezirea parului. O descarcare negativa completa imbunatateste concentratia de anioni de 30 de ori* fata de modelul anterior. Acesti ioni negativi ajuta la inchiderea cuticulelor parului, retin umiditatea si imbogatesc parul.

*Pe baza testelor efectuate in laboratorul Dreame.

 

Tehnologie de ultima generatie pentru performante premium

Un termistor NTC si un microprocesor avansat conlucreaza pentru a monitoriza temperatura, verificand de 100 de ori pe secunda*, asigurand o incalzire consistenta si uniforma care reduce eficient varfurile despicate, deteriorarea si decolorarea parului.

Personalizeaza-ti modul de uscare

Usca-ti parul cu usurinta asa cum iti doresti, folosind cele 4 setari de temperatura si cele 2 viteze ale fluxului de aer. Alege aerul rece pentru uscarea la temperatura scazuta in zilele fierbinti de vara, temperatura constanta de 57°C pentru uscarea uniforma cu aer cald, temperatura ridicata pentru o uscare rapida sau ciclul cald/rece pentru ondulare sau crestere volum.


 

 Uscare puternica si mai putin disruptiva

Un motor fara perii, puternic, cu o structura verticala optimizata ofera un flux de aer robust, generand in acelasi timp mai putin de 58dB de zgomot. Usuca-ti parul fara a te izola complet de lumea din jur, pentru o experienta de uscare mai placuta.

2 straturi de izolatie

Izolatia din plastic cu dublu strat din maner atenueaza zgomotul motorului, oferind o experienta mai silentioasa si confortabila.

Sistem optimizat pentru fluxul de aer

Un sistem de admisie optimizat, plasa, deflectorul si iesirea de aer asigura o functionare lina si silentioasa.

Design avansat al motorului

Un rotor unic al motorului ofera un flux de aer crescut cu o singura rotatie.

 

Pachetul contine :

1. Duza de netezire x1

2. Uscator de par x1

3. Cutie de ambalare

4. Manual de utilizare x1

AHD6A-RS

Date

Greutate
345g
Pachetul contine
1 x uscator de par; 1 x duza de netezire; 1 x manual de utilizare
Lungime cablu
3m
Frecventa
60Hz
Voltaj
220-240 V
Viteza maxima
70m/s
Putere motor
Motor de mare viteză de 110.000 rpm
Nivel zgomot
58dB
Tensiune maxima a sistemului
220-240V~50