Surubelnita Xiaomi Mi 16-in-1 Ratchet Screwdriver

Surubelnita Xiaomi Mi 16-in-1 Ratchet Screwdriver

PRP: 99,00 Lei
89,00 Lei
cu TVA

Surubelnita Xiaomi Mi 16-in-1 Ratchet Screwdriver este distribuita de Black Tech Group, distribuitor autorizat Xiaomi in Romania.

Cantitate
In stoc


credit
 

Comanda de 500 RON pentru transport gratuit* Vezi conditii

 

Informatii plata prin card de credit

Surubelnita Xiaomi Mi 16-in-1 Ratchet Screwdriver te va ajuta sa rezolvi orice problema si sa finalizezi mai usor sarcinile. Este un dispozitiv eficient, portabil si care iti usureaza munca. Persoanele cu indemanare si cele hotarate, carora le plac proiectele DYI au ocazia sa foloseasca tehnologie de ultima generatie pentru eficientizarea muncii de acasa. Poti folosi surubelnita cu 16 biti diferiti pentru a repara ceasuri cu cuart, laptop-uri, aparate de fotografiat, computere, telefoane mobile, drone si multe altele.

Acum nu mai esti nevoit sa repozitionezi constant dispozitivul cand il misti intr-o singura directie. In plus, datorita cuplului de pana la 20 Nm vei avea intotdeauna suficienta putere si pentru cele mai solicitante operatiuni.

Surubelnita Xiaomi Mi 16-in-1 Ratchet Screwdriver are urmatoarele caracteristici:

  • 45 dinti de cuplare;
  • 16 biti diferiti;
  • Aliaj de otel S2;
  • Coeficient de rezistenta 60HRC;
  • Dubla acoperire anticoroziva;
  • Cuplu maxim mecanism clichet: 20 Nm;
  • Maner magnetic cu sistem de depozitare detasabil;
  • Reglare rotativa pe trei niveluri intr-o singura directie.

Precizie ridicata datorita celor 45 de dinti de cuplare

Surubelnita Xiaomi Mi 16-in-1 Ratchet Screwdriver are corpul acoperit cu o protectie din aluminiu, iar mecanismul cu clichet de mare precizie asigura operatiuni line. Nu este de mirare ca vei gasi solutii la orice problema nou aparuta in casa.

Mecanism cu clichet cu un cuplu ridicat si 3 setari

Mecanismul cu clichet permite rotirea surubelnitei intr-o singura directie fara sa fii nevoit sa modifici priza. Poate oferi un cuplu de pana la 20 Nm, este robust, rezistent, usureaza si imbunatateste eficienta muncii.

Mecanism cu clichet cu 45 de dinti de cuplare

Mecanismul cu clichet este acoperit cu o carcasa din aluminiu si are un angrenaj de mare precizie cu 45 de dinti. Tocmai de aceea, se roteste cu usurinta, iar utilizarea surubelnitei ofera o experienta excelenta pentru operatiuni line.

Maner cu sistem de depozitare detasabil

Manerul magnetic pentru depozitarea bitilor este usor de utilizat

Manerul detasabil, cu magneti interni este conceput pentru a economisi spatiu si a depozita 8 biti cu cap dublu. Se poate detasa complet de corpul principal astfel ca folosirea mai multor biti nu necesita nici cel mai mic efort. Iar schimbarea bitilor poate fi facuta oricand, intr-o clipa.

16 tipuri de biti pentru surubelnita

Bara de extensie detasabila

Bitii sunt realizati dintr-un aliaj de otel de calitate excelenta S2, cu o rezistenta de pana la 60 HRC. Cei 8 biti cu cap dublu acopera 16 tipuri de terminatii de surubelnita si impreuna cu extensia detasabila asigura solutii pentru rezolvarea celor mai comune nevoi casnice.

Maner perfect pentru o prindere confortabila

Manerul este confortabil, se potriveste perfect in mana ta si asigura control si siguranta in timpul utilizarii surubelnitei. In acelasi timp, instrumentul nu se va rostogoli indiferent de textura suprafetei pe care ai lasat-o. 

Proces de turnare in doua culori prin injectie

Manerul este realizat din doua materiale rezistente, nylon + fibra de sticla si acoperit cu un cauciuc flexibil, TPE (elastomer termoplastic) care ii ofera aderenta crescuta si, in acelasi timp, prindere confortabila.

Vezi si Politica de Returnare.

BHR4779GL

Date

Dimensiuni
14.4 x 3.4 x 3.4 cm, bara de extensie 11 x 1 x 1 cm
Greutate
0,230 kg
Material
Otel S2, coeficient rezistenta 60HRC, dubla acoperire anticoroziva, recomandat pentru uz casnic, maner ergonomic si antiderapant, material realizat din nailon + fibra de sticla, acoperit cu TPE
Pachetul contine
Surubelnita, bara de extensie, 16 biti PH0, PH1, PH2, PH3, PZ1, PZ2, SL4, SL6, T15, T20; T25, T30; H3, H4, H5, H6
Functii
Pentru reparatia ceasurilor cu cuart, aparatelor de uz casnic obisnuite, cum ar fi aparate de fotografiat, radiouri, calculatoare, telefoane mobile.
Caracteristici
Reglare rotativa pe trei nivele intr-o singura directie