Stecher priza inteligenta Wifi Smart Xiaomi

79,00 Lei

Include 0,15 Lei ecotaxa

cu TVA

Stecherul pentru priza inteligenta Wifi Smart Xiaomi este distribuit de Black Tech Group, distribuitor autorizat Xiaomi in Romania.

Cantitate
In stoc
 

Comanda de 500 RON pentru transport gratuit* Vezi conditii

Cu Stecherul pentru priza inteligenta Wifi Smart Xiaomi, smart home si smart office sunt acum la un click distanta de tine.
Stecherul pentru priza inteligenta Wifi Smart Xiaomii este gadgetul inteligent prin care iti controlezi si programezi dispozitivele electrice, de oriunde, doar cu un un simplu click.
Stecherul pentru priza inteligenta Wifi Smart Xiaomi te ajuta sa reduci considerabil consumul de energie electrica, in orice moment.
Stecherul pentru priza inteligenta Wifi Smart Xiaomi poate fi programat din aplicatia Mi Home; nu ai nevoie de hub., ci doar de un smartphone, care sa aiba minimum Android 4.4, sau iOS 9.0.
Functioneaza si prin comanda vocala prin Amazon Alexa si Google Assistant.
In plus, Stecherul pentru priza inteligenta Wifi Smart Xiaomi are un senzor incorporat care intrerupe automat alimentarea curentului electric atunci cand temperatura este prea mare.
Nu trebuie sa  mai ai nici grija de accidente nedorite in casa, Stecherul pentru priza inteligenta Wifi Smart Xiaomi este dotat cu un obturator de siguranta, care protejeaza copiii si animalele de companie.
Sarcina maximă 16A, tensiunea de intrare poate fi AC 220V-240V.
Acum nu mai trebuie sa-ti faci griji daca ai uitat sa opresti, sau sa scoti din priza vreun aparat electric atunci cand ai plecat de acasa.

Vezi si Politica de Returnare

GMR4015GL

Date

Dimensiuni
90 x 52 x 73 mm
Greutate
115 g
Conectivitate
Wireless WiFi IEEE 802.11 b / g / n 2.4GHz
Compatibilitate
incepand cu Android 4.4, iOS 9.0
Operating temperature
0-35 grade C
Caracteristici
220 - 240 V , 16 A, 3680 W (max.), 50 Hz, Garantie: 24 luni

Descarca

Manual Xiaomi Smart Plug

Descarca (331k)