Spot Smart LED Yeelight Mesh Downlight M2 Pro, 8W, 600 lm

89,00 Lei
109,00 Lei
Economisesti 20,00 Lei

Include 0,15 Lei ecotaxa (neafectat de reducere)

cu TVA

Spot Smart LED Yeelight Mesh Downlight M2 Pro este distribuit de Black Tech Group, distribuitor autorizat Xiaomi in Romania.

Cantitate
In stoc
 

Comanda de 500 RON pentru transport gratuit* Vezi conditii

Spot Smart LED Yeelight Mesh Downlight M2 Pro duce lumina inteligenta la un nou nivel. Ofera o lumina care protejeaza ochii, iar intensitatea si temperatura de culoare pot fi reglate in functie de nevoile personale. Si datorita unghiului de reglare a fasciculului de pana la 65º, zona aleasa va fi iluminata perfect. 

Cu ajutorul Yeelight Gateway (trebuie achizitionat separat), lumina poate fi controlata de la distanta atat prin intermediul vocii cat si a telefonului mobil. Este compatibil cu Apple HomeKit, Google Assistant, SmartThings si Amazon Alexa. Datorita design-ului si a performantelor deosebite poate fi utilizat atat pentru iluminarea unor suprafete specifice cat si a unor birouri. 

Si daca iti doresti si mai multe, atunci poti conecta mai multe dispozitive impreuna apoi le controlezi pe toate in acelasi timp. Are clasa de protectie IP20.

Spot Smart LED Yeelight Mesh Downlight M2 Pro are urmatoarele caracteristici:

  • Sursa de lumina care poate fi incorporata in tavan
  • Potrivit pentru interioare specifice
  • Creeaza o atmosfera placuta in interior
  • Flux luminos de 600lm
  • Culoarea de temperatura si intensitatea luminii ajustabile (2700-6500K)
  • Diverse moduri prestabilite de lumina
  • Control vocal sau de la distanta gratie aplicatiei Yeelight
  • Compatibil cu Apple HomeKit, Google Assistant, SmartThings si Amazon Alexa
  • Trebuie conectat cu Yeelight Gateway pentru a putea functiona    

Lumina fara stralucirea obositoare

Spot Smart LED Yeelight Mesh Downlight M2 Pro este echipat cu cupe reflectorizante galvanizate care ofera o reflectie clara a luminii. In acelasi timp, insa, impiedica stralucirea excesiva care poate deveni enervanta si mai ales obositoare. Prin urmare ochii sunt protejati si odihniti chiar si dupa o expunere indelungata la lumina oferita de Spot Smart LED Yeelight Mesh Spotlight M2 Pro.

Sursa ascunsa si o lumina uniforma

Spot Smart LED Yeelight Mesh Downlight M2 Pro iti ofera oportunitatea de a te bucura de o lumina moale, placuta fara, insa, ca sursa sa-i fie dezvaluita. Dispozitivul are un design ergonomic, care permite ecranarea fascicolului astfel ca poate furnizeaza o lumina puternica care, insa, nu-ti va rani ochii.

Controlul in grup a surselor de lumina; raspuns rapid

Spot Smart LED Yeelight Mesh Downlight M2 Pro este dotat cu tehnologia Bluetooth Mesh ceea ce transforma fiecare sursa de lumina intr-o „statie de emisie” care transmite informatiile fara compromiterea latimii de banda. De asemenea, permite detectarea automata si conectarea rapida a luminilor legate in serie, pentru ca tu sa te bucuri de cea mai buna experienta de iluminare din viata ta. 

Smart Control via Home Hubs

Spot Smart LED Yeelight Mesh Downlight M2 Pro ofera o multime de optiuni de control. Cu ajutorul aplicatiei Yeelight ai tot ce-ti trebuie in varful degetelor: poti aprinde/inchide luminile, ajusta intensitatea si temperatura de culoare, seta un timer si multe altele.

Asistenti vocali

Cu ajutorul Yeelight Gateway Spot Smart LED Yeelight Mesh Downlight M2 Pro poate fi controlat prin intermediul vocii via smart home hubs precum Google Assistant, Samsung SmartThings, Apple HomeKit si Amazon Alexa.

Intensitate de lumina si temperatura de culoare ajustabile

Toate produsele din seria Mesh suporta ajustarea temperaturii de culoare si a intensitatii, oferindu-ti tipul de lumina de care ai nevoie, de la lumina calda pana la lumina rece. Indiferent de situatia in care te afli vei putea sa alegi lumina preferata.

Vezi si Politica de Returnare

YLTS03YL

Date

Dimensiuni
11.3 × 11.3 × 8.2 cm
Greutate
145 g
Material
ABS, Aluminu
Pachetul contine
1x Spot Smart LED Yeelight Mesh Downlight M2 Pro
Compatibilitate
Compatibil cu Apple HomeKit, Google Assistant, SmartThings si Amazon Alexa
Putere
8W
220V~50Hz
Bluetooth
4.2
CRI (Color rendering index)
Ra80
Luminozitate
600lm
Interval temperatura de culoare
2700-6500K
Nume aplicatie mobila
Yeelight

S-ar putea sa ti placa si alte produse