Senzor de lumina Yeelight Motion Sensor Nightlight YLYD01YL

89,00 Lei

Include 0,15 Lei ecotaxa

cu TVA

Senzor de lumina Yeelight Motion Sensor Nightlight YLYD01YL este distribuit de Black Tech Group.

Cantitate
In stoc
 

Comanda de 500 RON pentru transport gratuit* Vezi conditii

Senzorul de lumina Yeelight Motion Sensor Nightlight YLYD01YL este un dispozitiv inteligent, similar cu o lampa de veghe, cu senzor infrarosu de miscare si lumina. Dispozitivul ofera o lumina difuza, confortabila pe timpul noptii. Este ideal pentru familiile cu copii sau bebelusi sau cei care au ochii mai sensibili la lumina. Fiind un gadget de mici dimensiuni, poate fi amplasat oriunde si iti ofera 3 modalitati de a face asta: prins prin magnet, adeziv sau cu carligul (toate incluse in pachet). In plus, o poti folosi fara grija pentru un timp indelungat, pentru ca bateria este reincarcabila. 

Senzorul de lumina reprezinta solutia ideala pentru atunci cand dintr-un motiv sau altul te deplasezi prin casa pe intuneric si nu vrei sa te lovesti de mobila sau jucariile copilului. Acum nu mai este nevoie sa aprinzi lumina principala, mai ales cand abia te-ai trezit din somn. 

Senzorul de lumina Yeelight Motion Sensor Nightlight are urmatoarele caracteristici:

  • 3 modalitati de utilizare
  • 750mAh baterie lithium, reincarcabila
  • 120 zile autonomie standby
  • lumina difuza
  • senzor inteligent de miscare atasat

Senzor infrarosu pentru detectare miscare

Dispozitivul este echipat cu un senzor infrarosu care aprinde lumina cand detecteaza miscare, la o distanta de pana la 5-7m. Acum te poti scula in timpul noptii fara griji ca te vei mai lovi de lucruri pe intuneric, daca nu ajungi pana la intrerupatorul luminii principale din camera.

3 modalitati de utilizare

Senzorul de miscare Yeelight Motion Sensor Nightlight are un design versatil care permite utilizarea sa in trei moduri diferite: atasat datorita magnetului de pe spatele dispozitivului, lipit datorita benzii adezive sau agatat cu carligul inclus in pachet.

Autonomie ridicata

Bateria lithium de 750mAh este reincarcabila, si o singura incarcare ofera o autonomie de pana la 120 de zile in modul Auto.

Lumina delicata poate fi utilizata in diverse scopuri

Dispozitivul poate fi folosi in diverse moduri. Astfel, optiunea „on mode” iti permite sa il utilizezi ca sursa stabila de lumina cand ingrijesti copilul. In schimb, activarea optiunii „auto mode” ii determina sa ofere lumina cand detecteaza miscare. Lumina difuza este prietenoasa cu ochii.

Vezi si Politica de Returnare

YLYD01YL

Date

Dimensiuni
7.3 x 7.3 x 3.4 cm
Greutate
0.073 kg
Baterie
750mAh lithium
Senzori
de lumina, de miscare (PIR)
Pachetul contine
Senzor de lumina Yeelight Motion Sensor Nightlight, manual de utilizare
Autonomie
pana la 120 zile in standby
Putere
Max 0.25W, Min 0.12W
Luminozitate
Sensor Mode 3.5lm, Light Mode 7lm
Temperatura de functionare
0°C ~ 40°C
Interval temperatura de culoare
2700K

S-ar putea sa ti placa si alte produse