Router Wi-Fi Xiaomi Mi 4A

99,00 Lei
109,00 Lei
Economisesti 10,00 Lei

Include 0,75 Lei ecotaxa (neafectat de reducere)

cu TVA
Cantitate
In stoc
 

Comanda de 500 RON pentru transport gratuit* Vezi conditii

Routerul Wi-Fi Xiaomi Mi 4A este un router de mare viteza cu banda dubla AC1200 si o memorie de 64 MB. Viteza maxima a routerului poate atinge 1167 Mbps prin cele doua benzi de 2,4 GHz si 5 GHz. 

Cele 4 antene omni-directionale ale routerului iti vor asigura o conexiune stabila pentru experienta ta online, fie ca este lucru de acasa, vizionare de filme in HD sau jocuri online multiplayer. Mai ales ca dispozitivul are in dotare un algoritm pentru corectia de erori, care asigura o transmitere mai stabila a datelor.

Dispozitivul are un design minimalist, simplu si curat, cu un port WAN si doua porturi LAN, astfel se potriveste in orice spatiu, pentru ca tu sa te bucuri de conexiune stabila si rapida.

Router Wi-Fi Xiaomi Mi 4A are urmatoarele caracteristici:

  • 4 antene omni-directionale
  • 64 MB memorie pentru conexiune stabila
  • 1167 Mbps viteza maxima, banda duala de 2,4 GHz si 5 GHz
  • Se poate controla de oriunde prin aplicatia Mi Wi-Fi
  • Securitate impotriva accesului neautorizat
  • Parental Control

Experienta online rapida si lina 

Bucura-te de o viteza wireless maxima de 1167Mbps datorita benzii duale: 300 Mbps pe banda de 2,4 GHz si 867 Mbps pe banda de 5 GHz.

Banda de 2,4 GHz ofera transmisie pe distante mai mari, acoperire excelenta si o penetrare mai buna prin pereti.

Banda de 5 GHz adopta tehnologia 802.11ac, care se traduce prin mai putine interferente si viteza mai mara pentru o experienta online mai lina, fie ca vizionezi videoclipuri HD sau te joci jocuri online multiplayer.

Functia Smart Connect pentru a te conecta automat la cea mai optima banda

Mi Router 4A accepta functia Smart Connect, care odata deschisa aceasta functie in aplicatie, nu  va mai exista confuzie cu privire la care sa te conectezi. frecventele 2.4GHz si 5GHz apar in reteaua WiFi sub acelasi nume, dar in momentul in care vei conecta un dispozitiv la retea, acesta va selecta automat frecventa optima.

Patru antene externe, asigura o penetrare mai usoara a peretilor

Dispozitivul este echipat cu patru antene externe, omni-directionale care imbunatatesc performantele de transmitere a semnalului. Testate cu precizie si cu o structura si o configuratie interna atent concepute, antenele imbunatatesc foarte mult transmisia, chiar si in medii complexe.

Radiatoare termice duble de racire pentru o stabilitate mai buna a sistemului 

Substratul metalic tratat special combinat cu nanomateriale ofera o capacitate excelenta de absorbtie a caldurii, cat si capacitatea de disipare pentru a reduce in mod eficient temperatura cipului. Astfel, radiatia termica este controlata si sitemul de functionare este mult mai stabil.

Amplificator de semnal integrat

Chip-urile wireless de 2.4GHz si 5GHz sunt integrate cu PA si LNA.

PA (power amplifier – amplificator de putere) imbunatateste in mod efectiv puterea de transmitere a semnalului.

LNA (low noise amplifier – amplificator pentru reducerea zgomotului) poate creste sensibilitatea receptorului.

Asadar, routerul Wi-Fi Xiaomi Mi 4A asigura o distanta mai mare de transmitere a semnalului, putere mai mare de penetrare a peretilor, acoperire mai larga.

Memorie mare de 64MB 

In era caselor inteligente este nevoie ca mai multe dispozitive sa se poata conecta la internet. Routerul Wi-Fi Xiaomi Mi 4A vine cu o memorie de 64MB ce garanteaza stabilitatea conexiunii si transmisiei de date pentru fiecare dispozitiv conectat. 

Algoritm inteligent de corectare a erorilor 

Banda de 5 GHz accepta algoritmul de corectare a erorilor LDPC (cod de verificare a paritatii cu densitate redusa) pentru a diminua blocarea in timpul transmiterii datelor. In acest mod, semnalul Wi-Fi are parte de o acoperire imbunatatita semnificativ pentru o eficienta superioara in transmiterea datelor.

Functia Parental control

Gestioneaza cu usurinta timpul petrecut de copilul tau online si continutul pe care il acceseaza pentru a-i pastra in siguranta. Poti seta timpului cand un dispozitiv poate fi online si a site-urilor web care pot fi accesate. 

Routerul 4A iti ofera de asemenea si functia de limitare a vitezei, pentru a evita congestia retelei cauzata de dispozitivele individuale.

Securitate impotriva accesului neautorizat

Foloseste aplicatia mobila Mi Wifi pentru a te simti mai in siguranta. Atunci cand un dispozitiv necunoscut foloseste semnalul tau Wi-Fi fara permisiunea ta, aplicatia Mi WiFi iti va trimite o notificare pentru a te informa de acest lucru. In acelasi timp, atunci cand un dispozitiv suspect incearca sa se alature retelei, in functie de nivelul de securitate, dispozitivul va fi blocat automat de la conectare sau ti se va solicita sa blochezi dispozitivul printr-o singura apasare de buton.

Setari de internet extrem de usoare

Setarile internet sunt suficient de usoare, rapide si simple pentru ca si oricine din familia ta sa le inteleaga si gestiona.

Carcasa ecologica pentru a proteja mediul

Carcasa si ambalajul routerului 4A sunt fabricate din materiale reciclabile si ecologice care sunt menite sa reduca daunele aduse mediului.

Designul simplu si curat il face usor de amplasat oriunde pentru ca tu sa te bucuri de conexiune stabila si rapida.

Vezi si Politica de Returnare

DVB4230GL

Date

Procesor
MT7628DA 880 MHz
Memorie RAM
64 MB
Dimensiuni
18.8 x 17.5 x 10.05 cm
Greutate
0.380 kg
Porturi
4: 1 x WAN Ethernet 10/100 Mbps,2 x LAN 10/100 Ethernet,1 x port alimentare (DC: 5V / 1A)
Pachetul contine
Router Wi-Fi Xiaomi Mi 4A, Manual de utilizare, cablu adaptor
Compatibilitate
Web, Android, iOS
Frecventa
2.4 GHz si 5 GHz
Dual Band
Input
12V/0.6A
ROM
16 MB
Protocol Wi-Fi
802.11 a/b/g/n/ac
Antene
4
Viteza maxima
5GHz - pana la 867Mbps, 2.4GHz - pana la 300Mbps
Securitate
DHCP, criptare WPA-PSK / WPA-PSK2

Descarca

Manual utilizare router Mi 4A

Descarca (462.29k)

S-ar putea sa ti placa si alte produse