Releu AQARA Single Switch Module T1 Fara Nul (No Neutral)

139,00 Lei

Include 0,15 Lei ecotaxa

cu TVA

Releu AQARA Single Switch Module T1 Fara Nul (No Neutral) este distribuit de Black Tech Group.

Cantitate
In stoc
 

Comanda de 500 RON pentru transport gratuit* Vezi conditii

 

3 rate cu dobanda 0

Releul AQARA Single Switch Module T1 este o componenta electronica care transforma intrerupatoarele si prizele obisnuite in dispozitive inteligente. Imediat dupa conectare, poti controla gadgeturile de la distanta, cu ajutorul aplicatiei mobile Aqara Home si chiar si vocal, datorita compatibilitatii cu Apple Siri, Amazon Alexa si Google Assistant. 

Dispozitivul foloseste protocolul Zigbee 3.0 pentru ca tu sa fii sigur ca aparatele smart din casa sunt in permanenta conectate si comunica intre ele si actiunile logice setate prin aplicatie vor functiona fara probleme.

Releul AQARA ofera optiuni flexibile de instalare si suport pentru automatizarea totala a casei. Odata conectat la ecosistemul tau de acasa, iti va prezenta informatii despre cel mai mare consumator ori cel mai eficient dispozitiv electric din locuinta ta. 

ATENTIE: Releul AQARA Single Switch Module T1 are doua variante: cu nul si fara nul. Ambele versiuni au aceleasi functii principale, dar cel cu nul (neutru) trebuie conectat cu linia neutra si linia sub tensiune, iar cel fara nul se conecteaza doar cu linia sub tensiune pentru a primi energie. Versiunea cu nul se conecteaza la priza de perete. Alegeti versiunea corecta in functie de cablajul de acasa. Se recomanda instalarea releului Aqara doar de catre un electrician profesionist.

Releul AQARA Single Switch Module T1 are urmatoarele caracteristici:

  • Control vocal, compatibil cu Apple Siri, Amazon Alexa, Google Assistant;
  • Monitorizare energie;
  • Protocol Zigbee 3.0;
  • Setare de actiuni automate;
  • Control prin aplicatie Aqara Home;
  • Compatibilitate cu Android, iOS;
  • Protectie avansata;
  • Design compact;
  • Cronometru si control de la distanta;
  • Pentru o functionalitate completa, se foloseste impreuna cu un hub Aqara (sau Camera Aqara G2H).

Transforma prizele si intrerupatoarele obisnuite in dispozitive smart

Releul AQARA Single Switch Module T1 se potriveste perfect in aproape orice doza de perete sau chiar in spatele intrerupatoarelor existente pentru a le transforma in dispozitive inteligente. Datorita capacitatii de a limita tensiunea electrica devine solutia perfecta pentru automatizarea prizelor. Releul AQARA este dotat cu functie de memorie si tehnologie de protectie impotriva supraincalzirii si supraincarcarii.

Automatizare completa

Odata ce vei conecta senzorii Aqara cu releul Single Switch Module T1 (With Neutral) prin aplicatia mobila Aqara Home nu vei mai fi nevoit sa le pornesti sau sa le opresti manual. Astfel poti integra si automatiza toate gadgeturile care iti transforma locuinta intr-o casa inteligenta: luminile, ventilatoarele de tavan, aerisirile si multe altele.

Actiuni logice si automate

Releul AQARA Single Switch Module T1 te ajuta sa configurezi actiuni automate in functie de consumul de energie electrica al dispozitivelor din casa.

Exemplu actiune 1: Lumina se aprinde cand usa se deschide.

Exemplu actiune 2: Intensitatea luminii se reduce cand de porneste televizorul.

Protocol Zigbee 3.0

Protocolul Zigbee 3.0 iti permite sa te bucuri de o tehnologie rapida, stabila si economica. Este folosita in special pentru a controla dispozitivele inteligente tip smart home, indiferent daca conexiunea de internet sau hub-ul de acasa au intreruperi. Dispozitivele smart pot comunica intre ele prin tehnologia Zigbee 3.0 in orice situatie.

Control vocal

Odata integrat in ecosistemul de acasa ai optiunea de a controla releul AQARA Single Switch Module T1 prin intermediul asistentului vocal preferat: Apple Siri, Amazon Alexa, Google Assistant si multe altele.

Vezi si Politica de Returnare

6011199

Date

Dimensiuni
4.29 × 4 × 2.14 cm
Greutate
0.40 kg
Retea si conectivitate
Zigbee 3.0
Pachetul contine
Releu AQARA Single Switch Module T1 Fara Nul (No Neutral)
Wireless
IEEE 802.15.4, 2.4GHz
Compatibilitate
Android, iOS // Apple Siri, Amazon Alexa, Google Assistant
Distanta de comunicare
30m
Putere
Min 3W, max 1250W (produsul este potrivit numai pentru lumini fara optiunea de control de la distanta de peste 3W)
Input
max 5A, 100-250VAC,50/60Hz, μ
Culori
Alb
Temperatura de functionare
0°C~ 35°C
Umiditatea de functionare
5% ~ 95% RH

S-ar putea sa ti placa si alte produse

4 alte produse in aceeasi categorie