Releu 2 canale Aqara Dual Relay Module T2 cu contor de putere si functie interblocare pentru motoare

Releu 2 canale Aqara Dual Relay Module T2 cu contor de putere si functie interblocare pentru motoare

149,00 Lei

Include 0,15 Lei ecotaxa

cu TVA

Caracteristici principale:

 • Compatibil cu HomeKit, Alexa, Google Home, IFTTT si Matter;
 • Monitorizare energie;
 • Protocol Zigbee 3.0;
 • Setare de actiuni automate;
 • Control prin aplicatie Aqara Home;
 • Compatibilitate cu Android, iOS;
 • Pentru o functionalitate completa, se foloseste impreuna cu un hub Aqara.
Cantitate
In stoc


credit
 

Comanda de 500 RON pentru transport gratuit* Vezi conditii

 

Informatii plata prin card de credit


Credit module tbi bank 3.3.2

37.33 Lei x 4 rate

Releul Aqara Dual Relay Module T2 reprezinta o solutie inovatoare si versatila destinata caselor inteligente, conceputa pentru a aduce o noua dimensiune controlului inteligent al dispozitivelor electrice din locuinta. Ca parte a ecosistemului extins Aqara, acest modul de releu dual beneficiaza de o integrare profunda cu o gama larga de platforme de automatizare a locuintei, inclusiv HomeKit de la Apple, Alexa de la Amazon, Google Home, precum si suport pentru noul standard universal Matter, asigurandu-se ca poate fi usor integrat in aproape orice configurare de casa inteligenta existenta sau planificata.

Construit pe tehnologia Zigbee 3.0, T2 se distinge prin fiabilitatea si raspunsul rapid al conexiunii, fiind capabil sa controleze doua circuite electrice independent, ceea ce il face ideal pentru gestionarea iluminatului, a sistemelor de incalzire, ventilatie si aer conditionat (HVAC), sau orice alte dispozitive electrice care necesita control on/off sau comutare. Cu functii avansate precum monitorizarea energiei, memoria puterii (Power Memory) pentru recuperarea starii dupa o pana de curent, si modul de interblocare pentru controlul motoarelor, acest modul este atat de practic, cat si eficient din punct de vedere energetic.

Designul compact si metodele multiple de instalare ale T2, inclusiv montarea pe sina DIN sau in spatele unui intrerupator de perete existent, il fac usor de integrat in diverse scenarii de utilizare fara a necesita modificari majore ale infrastructurii electrice existente. De asemenea, suportul pentru modul de intrerupator fara fir ii confera flexibilitatea de a transforma intrerupatoarele de perete traditionale in controlere inteligente de scena, extinzand si mai mult posibilitatile de automatizare a locuintei.

In concluzie, Releul Aqara Dual Relay Module T2 este o alegere excelenta pentru oricine cauta sa adauge mai multa inteligenta si eficienta gestionarii dispozitivelor din casa sa, promitand o experienta de utilizare simplificata si imbunatatita, fara a compromite pe siguranta si compatibilitate.

Releul Aqara Dual Relay Module T2 are urmatoarele caracteristici:

 • Modul de contact uscat

 • HomeKit si Matter prin suport Bridge

 • Control Motor si blocare

 • Optiune de monitorizare a consumului de energie si de Power Memory (revenire la starea initiala de functionare dupa o pana de curent)

 • Siguranta si securitate imbunatatite

 • Modul comutator Wireless

 • Multiple metode de instalare

 • Dimensiuni reduse si design versatil

banner.jpg

Compatibilitate imbunatatita

Odata conectat la un hub Aqara, Releul Aqara Dual Relay Module T2 poate fi integrat in diverse platforme, cum ar fi HomeKit, Alexa, Google Home, IFTTT si Matter. Permite dispozitivelor traditionale sa devina inteligente si sa poate fi incluse in diverse platforme. Uita de limitarile diferitelor protocoale ori platforme si bucura-te de o experienta armonioasa si fara intreruperi in casa ta inteligenta.

Dispozitivele existente pot deveni gadgeturi inteligente

Transforma dispozitivele conventionale in gadgeturi inteligente, inclusiv jaluzele, motoare pentru perdele, usi de garaj, tende, porti si usi culisante electrice. Automatizarile si scenele care pot fi declansate de:

Foloseste intregul potential al dispozitivelor existente

T2 accepta moduri duale de contact atat uscat cat si umed. In modul de contact uscat, se poate selecta semnalul de impuls pentru deschidere si inchidere sau semnalul de pornire-oprire pentru a controla motoare, usi de garaj, porti culisante si alte echipamente. In modul de contact umed, controlul inteligent al luminii poate fi utilizat cu usurinta fara a inlocui echipamentele originale. Prin deconectarea unui cablu punte rosu, T2 poate fi comutat de la Modul de Contact Umed la Modul de Contact Uscat, ceea ce va permite integrarea unei varietati de dispozitive.

Interlock si control motor

Cand este activata optiunea Interlock, T2 poate fi conectat la motoarele bidirectionale*. Acum, poate controla eficient motoare tubulare, poate deveni comutator pentru jaluzele si sa fie dispozitivul principal al sistemului de protectie impotriva scurgerilor de apa.

 

Activare mod comutare Wireless

Conversie in modul comutator Wireless

Transformă cu usurinta un intrerupator de perete existent intr-un controler de scena wirelssr care nu necesita schimbarea bateriilor. De exemplu, devine un buton de armare pentru sistemul de securitate sau o sonerie cu fir. Alternativ, poti conecta unul sau doi senzori binari*, si utiliza T2 in automatizari.

Siguranta este fundamentala

T2 este protejat impotriva supraincalzirii si suprasarcinii, ceea ce poate elimina socul de curent inalt cand echipamentul electric este alimentat la sursa de energie, asigurand astfel fiabilitatea si longevitatea echipamentului. Cand temperatura echipamentului este anormala, sau puterea depaseste 2500W, dispozitivul se opreste automat pentru a asigura siguranta electrica.

Memorie la intreruperea ailmentarii cu energie electrica si monitorizare energie

T2 este echipat cu optiunea de memorie la intreruperea alimentarii, care permite dispozitivului sa isi aminteasca ultima stare, de exemplu sa nu aprinda lumina brusc noaptea dupa o pana de curent.

T2 dispune de asemenea de o functie de monitorizare a consumului de electricitate, care se duplitica, permitand o resetare usoara a automatizarii dispozitivului, ceea ce inseamna mai putine griji legate de intreruperile bruste de curent sau resetarile dispozitivului.

Consum redus in stare de repaus

Datorita protocolului wireless Zigbee, Releul T2 are un consum ultra-redus de energie electrica cand se afla in stare de repaus. In cativa ani, costul total de utilizare pentru un releu concurent Wi-Fi, poate depasi semnificativ pe cel al Releului T2.

Instalare flexibila

Releul de dimensiuni reduse* T2 poate fi instalat aproape de sursa de lumina, in spatele intrerupatorului sau a prizei de perete si include de asemenea un suport de montaj timp DIN**. Mai mult, este compatibil atat cu alimentarea AC, cat si DC. Aceasta caracteristica ofera versatilitate, permitand utilizatorilor sa instaleze dispozitivul in diferite setari si surse de alimentare.

Controler usa de garaj

Datorita modului de contact uscat, releul T2 poate fi folosit pentru a trasforma usa de garaj intr-una inteligenta*

DACA ajungi la o distanta de 500 de metri de casa ta

ATUNCI Deschide usa garajului

Economiseste energie folosind releul T2 pentru a controla boilerele

Transforma-ti boilerul intr-un gadget inteligent cu T2. Il vei putea controla de la distanta si, astfel, poti sa economisesti energie integrandu-l in diverse automatizari impreuna cu capetele termostatice Aqara pentru calorifere prin Aqara Home.

DACA Toate termostatele caloriferelor sunt oprite

ATUNCI boilerul va fi oprit

Instaleaza-l in spatele intrerupatoarelor si a prizelor de perete

DACA este detectata prezenta

ATUNCI Aprinde lumina sau porneste caloriferul conectat la priza

Releu dublu T2 + Hub + Senzor de prezenta FP2 

Cum poate fi utilizat corect

Vezi si Politica de Returnare.

DCM-K01

Date

Dimensiuni
4.55 × 4.8 × 2.4cm
Greutate
60g
Retea si conectivitate
Zigbee 3.0
Pachetul contine
Aqara Dual Relay Module T2, sina DIN , Cablu de legatura sau cablu punte, Manual de utilizare
Output
13 dBm
Wireless
2405-2475 MHz
Compatibilitate
HomeKit, Alexa, Google Home, IFTTT si Matter
Distanta de comunicare
7-10m
Input
100 - 250 V~, 50/60Hz, μ/Max. 10A, Max 2500W ; Max.1A, Max 250W(LED, CFL ); Max 1A, Max 1/4 HP M.1 24 - 30 V : Max.10A, Max 300W(Resistive load); 30 - 60 V : Max.1A, Max 60W(Resistive load)
Culori
Alb
Temperatura de functionare
-10°C ~ 40°C
Umiditatea de functionare
0 ~ 95% RH