• Pret redus

Proiector video Xiaomi Smart Compact

Proiectorul video Xiaomi Smart Compact  este distribuit de Black Tech Group, distribuitor autorizat Xiaomi in Romania.

2.999,00 RON
2099 RON cu TVA
Economiseste 900,00 RON

Inclusiv 1,50 RON pentru ecotaxa (neafectat de reducere)

In curand
Cantitate

 

Comanda de 500 RON pentru transport gratuit

 

3 rate cu dobanda 0

S-ar putea sa-ti placa

Descriere produs

Cu Proiectorul video Xiaomi Smart Compact ai oricand un mini cinematograf de inalta definitie chiar la tine acasa; care ofera o calitate video deosebita a proiectiilor Full HD (1080p).
projector-01.jpg


Detalii mai bogate si culori mai vii!

Proiectorul video Xiaomi Smart Compact are decodare de inalta dinamica video HDR10 care imbunatateste contrastul si ilustreaza imaginile mai realist, oferindu-ti o experienta vizuala inedita.

Rezolutia 1080P pastreaza culorile adevarate

Proiectorul video Xiaomi Smart Compact accepta rezolutie HD Full 1920 × 1080 si este compatibil cu redarea rezolutiei 4K. Cipurile DMD de noua generatie de la Texas Instruments si milioanele de lentile reflectorizante DMD sunt capabile sa pluteasca independent la unghiuri de
± 17 ° si la o frecventa de 166.600 de ori pe secunda. Razele luminoase de diferite culori converg apoi pe obiectiv pentru a asambla o imagine clara, asemanatoare unui ecran de cinematograf.

LED RGB + BP cu patru canale creste luminozitatea cu mai mult de 20%
In comparatie cu proiectia conventionala cu trei canale cu LED, Proiectorul video Xiaomi Smart Compact adauga inca o cale de lumina albastra si creste luminozitatea cu mai mult de 20%, la o medie de 500 de lumeni ANSI (modul evidentiere).

Auto-focus pe pornire, prezentand cu exactitate imaginea cea mai clara
Proiectorul video Xiaomi Smart Compact este echipat cu o camera foto extrem de sensibila, care imbunatateste in mod eficient exactitatea focalizarii automate si asigura claritatea si acuratete asupra detaliilor. Focalizarea motorizata este, de asemenea, acceptata, astfel incat sa puteti face acest lucru in mod propriu.

Arhitectura de pixeli patrati / Detalii mai fine si imagini mai clare

Proiectorul video Xiaomi Smart Compact utilizeaza imagini de reflexie difuza, unde lumina de proiectie ajunge la ochiul uman prin reflectie difuza(spre deosbire de modul de functionare cu lumina directa al televizoarelor LCD conventionale). AStfel, este mai putin probabil ca proiectiile cu Proiectorul video Xiaomi Smart Compact sa provoace oboseala vederii.

Cu  Proiectorul video Xiaomi Smart Compact ai mai multa grija pentru vederea copiilor, precum si persoanelor in varsta mijlocie si varstnice.
Rata de proiectie 1.2:1

Raportul de proiectie de 1.2:1 este potrivit pentru camerele din majoritatea caselor. Poti ajusta cu usurinta distanta pentru a proiecta video pe un ecran urias de 60-120 inch. Vizioneaza filme, bucura-te de concerte si jocuri, toate pe acelasi perete.

*Distantele sunt aproximative si pot diferi de distanta reala. Te rugam sa faci ajustari in functie de distanta reala. Dimensiunea recomandata a imaginii este de 60–120 inch; dimensiunea reglabila a imaginii este de 40–200 inch. Proiectorul video Xiaomi Smart Compact nu suporta proiectia in unghi.

Un difuzor Bluetooth deghizat. Traiesti bucuria pieselor muzicale preferate oricand doresti.

Proiectorul video Xiaomi Smart Compact poate reda muzica online prin Wi-Fi, ori muzica preferata de pe telefon sau computer folosind functia Bluetooth. Lasa muzica sa fie cu tine tot timpul.


Google Assistant

Apasa si tine apasat butonul vocal de pe telecomanda pentru a transmite anumite comenzi ale proiectorului si pentru a dialoga cu Google Assistant.

* Nota: Consulta actualizarile Google pentru functiile conexe. In cazul intrebarilor, consulta site-ul web Google Assistant: https://support.google.com/assistant.

* Accesul Netflix va fi acceptat si deschis pentru descarcare in actualizari software viitoare

Android TV 9.0 cu continut divers si aplicatii multiple

Sistem optic etans integrat

Proiectorul video Xiaomi Smart Compact utilizeaza un sistem optic complet etans care poate preveni in mod eficient patrunderea prafului, asigurand astfel calitatea imaginii si sporind durata de functionare a aparatului.


* Toate datele de mai sus provin din laboratorul Zimi. Performantele reale pot varia in functie de schimbarile obiective de mediu.

* Sursa de lumina a proiectorului are o luminozitate ridicata. Nu priviti direct sursa de lumina dupa pornire pentru a evita deficientele de vedere.

* Pentru o mai buna experienta de vizualizare, se recomanda utilizarea produsului in setari intunecate. Culoarea si nuanta peretelui pot avea un impact asupra efectului de proiectie.

Specificatii tehnice

XIAOMI
SJL4014GL

Fisa tehnica

Sistem operare
Android
Dimensiuni
15 x 15 x 11,5 mm
Greutate
1,77 kg
Pachetul contine
1 x Proiector Mi Smart Compact, 1 x telecomanda, 1 x manual de utlizare
Rezolutie
Rezolutie Standard: full HD (1920 x 1080)/Rezolutie Compatibila: 4K
Luminozitate
500 lumens/Puterea lampii: 65 Watts
Sistem audio
DOLBY DIGITAL/DTS-HD