GARANTIE

Garantia se acorda in conformitate cu legile in vigoare la data achizitionarii produsului. Drepturile consumatorului sunt conforme cu prevederile  legilor 449/2003 si OG21/1992 actualizate.

Pentru telefoane mobile, asigurarea garantiei se face gratuit in Bucuresti la sediul ESD-ROM,  din Bvd. Decebal 14, Bl S6, Sect 3.  

Program :    Luni – Vineri 9:00-18:00  /  Sambata 10:00-15:00  

Tel. 021 326 60 63                    

E-mail : service@esd-rom.ro

Pentru gadgeturi, asigurarea garantiei se face gratuit la punctul de lucru al SC Black Tech Group SRL - Service Bucuresti, adresa: Sos. Fabrica de Glucoza Nr.21, Parter, Sector 2, Bucuresti, cod postal 20331.

Program:   Luni-Vineri / 9:00-18:00

Tel: 0771 534 509

E-mail : service@blacktech.ro

Produsele vor fi trimise numai prin curier rapid. In perioada acoperita de garantie, transportul produselor catre sediul ESD-ROM, respectiv SC Black Tech Group SRL-Service este gratuit si asigurat de catre compania noastra. 

Pentru o mai buna gestionare a cazurilor este necesar sa informati in scris serviciul clienti sau serviciul service de problema aparuta alaturi de factura de achizitie si adresa de unde sa fie ridicat produsul defect. Adresele de mail unde se pot face aceste notificari sunt office@blacktech.ro si service@blacktech.ro

ATENTIE:
Coletele trimise fara notificare prealabila vor fi refuzate. 

GARANTIA SE ACORDA

* pentru o perioada de 2 ani pentru defectiuni hardware si pentru toate accesoriile din pachetul commercial.

* in baza documentului de achizitie si a certificatului de garantie completat de vanzator la momentul achizitiei.

 

GARANTIA NU ACOPERA 

* operatiunile de curatare si intretinere

* produsele care in opinia  ESD-ROM/SC Black Tech Group SRL-Service Bucuresti prezinta defectiuni datorate manipularii, utilizarii improprii sau in alt scop decat cel declarat de producator.

* produsele care prezinta urme de lovituri, zgarieturi, elemente rupte sau lipsa, arsuri sau alte daune cauzate de socuri mecanice, termice sau electrice.

* acumulatorii ale caror performante se degradeaza in timp cu exceptia cazurilor in care garantia lor este mentionata separat.

* produsele carora li s-a schimbat starea initiala prin interventii software sau hardware neautorizate de producator.

* produsele cu etichete de identificare sau sigilii dezlipite, deteriorate, ilizibile sau ale caror elemente de identificare nu corespund cu cele originale.

* uzura normala a produselor.

In cazul lipsei conformitatii, produsul defect va fi reparat sau inlocuit gratuit cu exceptia situatiei in care masura este imposibila sau disproportionata.

In cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei, ESD-ROM isi rezerva dreptul de a solicita contravaloarea costurilor de transport.

Aducerea la conformitate a produsului se va efectua in maxim 15 zile calendaristice calculate din momentul in care consumatorul a adus la cunostinta vanzatorului sau a unitatii de service.

Durata de nefunctionare din cauza lipsei de conformitate aparuta in perioada de garantie se adauga la termenul de garantie legala.

Durata medie de utilizare a produsului este de 3 ani.

Garantia este valabila doar pe teritoriul Romaniei.

Produsele de folosinta indelungata care inlocuiesc produsele defecte in cadrul termenului de garantie  vor beneficia de un nou termen de garantie care curge de la data preschimbarii produsului.

OBLIGATIILE BENEFICIARULUI

Clientul se obliga sa respecte prevederile din specificatiile producatorului, referitoare la utilizarea produsului achizitionat.

Alimentarea produsului la reteaua electrica cu impamantare si in limitele de toleranta prevazute de producator.

Folosirea exclusiva a elementelor de cablare originale ale echipamentelor.

Pastrarea integritatii sigiliilor producatorului, respectiv ale executantului lucrarilor de service.

Recomandam ca produsul sa fie predat in ambalajul original pentru a asigura integritatea acestuia in timpul transportului.