1. PLATA ONLINE PRIN CARD


Online cu card bancar prin Netopia MobilPay (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro).

Daca ati ales metoda de plata "Online prin card bancar" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

• Se pot efectua plati online cu cardul (personal sau al firmei).

• Nu se percepe nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

• Pentru finalizarea oricarei tranzactii trebuie furnizat:

   - codul cardului (toate cifrele de pe fata cardului, fara spatii);
   - data de expirare;
   - ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumneavoastra.

• Tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dvs. indiferent de valuta pe care o aveti în cont.

• Noi nu solicitam si nu stocam nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

• Procesarea datelor de card se face prin serverele mobilpay.ro.

• Beneficiezi de rate fara dobanda direct prin platforma Netopia !

Poti achita cu cardul, in rate, de la 1 la 4 rate(1,2,3 si 4) prin platforma NETOPIA Payments 

Carduri eligibile dedicate platii in rate egale fara dobanda:

Card Avantaj, primul card de credit în lei emis sub sigla MasterCard de catre Credit Europe Bank

Star Card, emis de Banca Transilvania

In Programul STAR Plata in Rate Fixe fara Dobanda sunt incluse cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Infinite, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

_________

2. PLATA IN RATE

TBI Pay – credit instant 100% online

little banner idle TBIPay.png

TBI Pay este un sistem de finantare direct din cosul de cumparaturi, care iti permite sa platesti in rate, fara drumuri la banca.

Dorintele tale se implinesc rapid! 

  1. Cumperi acum, platesti mai tarziu, sau Buy now, Pay later (BNPL), o solutie in parteneriat cu TBI Bank care permite clientilor nostri sa imparta costul total al unei comenzi in 4 rate cu zero dobanda si comisioane-valabil pentru comenzi pana in 1000 lei

• Intra pe https://tbibank.ro/persoane-fizice/servicii-tbi-credit/credite-la-comercianti/creditul-tbi-quattro?type=online pentru mai multe detalii.  

       ii. Selecteaza metoda de plata TBI Pay - credit online alege numarul de rate 6, 12, 24, 38, 48, 60 si vei fi redirectionat catre tbibank.ro pentru finalizarea comenzii.

• Dosarul tau va intra in analiza, primesti raspuns in 10 minute, urmand sa primesti confirmarea aprobarii sau nu a creditului prin email. Comanda ta va fi expediata doar dupa primirea confirmarii de aprobare a creditului din partea TBI.

• Intra pe https://tbibank.ro/lps/data/blacktech/blacktech_ro.html pentru a vedea pasii de creditare, un video educational, simulator rata si sectiunea de colectare date pentru persoanele interesate de credit.

_________

3. RAMBURS

• Se platesc produsele curierului care livreaza

_________

4. ORDIN DE PLATA

• Se genereaza o factura si se trimite prin e-mail catre client. Contul bancar este trecut în factura. Beneficiar: Black Tech Group SRL, CIF: RO38781286, Cont IBAN: RO34 INGB 0000 9999 0761 4799,ING BANK, Sucursala Pipera.

• Produsele vor fi trimise clientului dupa ce se are evidenta intrarii banilor în contul bancar al Black Tech Group SRL, detinatorul www.blacktech.ro

_________