Black Tech Group SRL a fost infiintata in februarie 2018, este distribuitor autorizat Xiaomi si are ca unic obiect de activitate – distributia de produse marca Xiaomi in Romania.

Misiunea Black Tech Group SRL este sa creasca notorietatea si vanzarile produselor inovatoare ale brandului Xiaomi in Romania si in tarile din Europa in care brandul este mai putin prezent. 

Suntem motivati sa devenim distribuitor de top pentru produsele Xiaomi si facem eforturi pentru a aduce in Romania ultimele modele lansate de telefoane mobile si gadgeturi.
Ne-am propus sa fim primii care sa ofere inovatie, accesibila pentru oricine isi doreste o casa inteligenta; conceptul de ''smart home'' incorporeaza sisteme inteligente de monitorizare si control de la distanta, cu ajutorul telefonului mobil. 

Desi prezenta de scurt timp pe piata, Black Tech Group SRL a incheiat parteneriate valoroase cu cativa dintre principalii furnizori de servicii de telefonie mobile din Romania, urmand ca in viitor sa isi extinda portofoliul.

O alta directie importanta de dezvoltare este colaborarea cu principalii jucatori din piata de retail.

Inca de la infiintarea companiei, compania Black Tech Group si-a propus sa fie mai mult decat un distribuitor; strategia de business are ca obiective de baza dezvoltarea continua in ceea ce priveste:

portofoliul de produse

o echipa performanta si  orientate spre clienti si dezvoltare

calitatea serviciilor si proceselor operationale

o buna reprezentare la nivel national

cota de piata si portofoliul de clienti

cifra de afaceri si profitabilitatea.

Compania Black Tech Group a implementat si aplica:

 - Sistemul de management al calitatii, conform ISO 9001:2015

 - Sistemul de management de mediu, conform ISO 14001:2015

 - Sistemul de management al sanatatii si securitatii ocupationale OHSAS 18001:2007.