Black Tech Group SRL

IMPORTATOR SI DISTRIBUITOR

Black Tech Group a intrat pe piata din Romania in  2018,  activand ca importator direct si distribuitor al telefoanelor mobile si produselor din ecosistemul Xiaomi.

In 2019 Black Tech Group si-a consolidat pozitia pe piata de retail, deschizand primul Xiaomi Store oficial in Romania, in Mega Mall. Magazinul are o suprafata de 250 mp si de la lansarea sa a atras zeci de mii de clienti pasionati de telefoane mobile si gadgeturi smart.

In fiecare an, am pus in centrul dezvoltarii de business clientul final; astfel, 2020 este anul in care am deschis unitatea de Service dedicata diagnosticarii si repararii produselor pe care le comercializam. Unitatea este dotata cu cele mai noi tehnologii, iar echipa noastra de ingineri si tehnicieni asigura suportul tehnic B2B si B2C in perioadele de garantie si post garantie.

In anii urmatori, prin adaptarea la cerintele pietei interne, intelegerea nevoilor partenerilor si a clientilor, compania noastra si-a dezvoltat portofoliul de produse smart electronice si electro IT, devenind importator si distribuitor exclusiv pentru Romania al unora din cele mai renumite branduri internationale, premium sau high quality, din zona de smart home si gadgeturi: Yeelight, Aqara, Tronsmart, Jimmy, Kugoo, Vsett, Oclean, Kingsmith, Yesoul, 70Mai.

Cu o experienta recunoscuta, de peste 4 ani in industria de distributie de electronice si telefoane mobile, parteneriatele cu inca 2 branduri din global top 5 smartphones s-au legat firesc: Oppo si Vivo.

In prezent, Black Tech Group acopera un portofoliu extins de produse smart home si electro IT cu peste 20 de branduri. Avem o experienta vasta in distributia produselor si parteneriate cu retaileri de top: Altex, Carrefour, Decathlon, emag, evomag, PC Garage, dar si cu marii operatori de telefonie mobile: Vodafone, Orange.

MISIUNE

Misiunea Black Tech Group - Ecosisteme Smart Home/Smart Office pentru un stil de viata confortabil

Casele si spatiile de lucru smart nu mai sunt dintr-un viitor hi-tech indepartat, ci sunt o realitate a zilelor noastre.

Acum e facil sa creezi functii automatizate acasa, sa ai un sistem de iluminat smart, sa ai senzori de alerta dedicati, sa poti veghea la siguranta celor dragi de la distanta,  toate imbinate intr-un ecosistem inteligent. Alegerea produselor smart este o etapa importanta,  care poate implica atat investitii de timp, cat si financiare. Facilitarea in piata a accesului clientului final la tehnologie tip smart home este unul din obiectivele prioritar pentru Black Tech.

Misiunea Black Tech Group este de a oferi cele mai noi si inovatoare produse smart, la preturi accesibile. De aceea, punem accentul pe dezvoltarea constanta a portofoliului de produse si de brand-uri de calitate, premiate la nivel international pentru inovatie. Modelul de business consta in dezvoltarea proiectelor cu echipe dedicate de vanzari. Credem ca cel mai bun mod de a obtine rezultate este de a crea parteneriate pe termen lung cu clientii din zona B2B, de a le sustine obiectivele de afacaceri.

Toate produsele comercializate de Black Tech Group  au garantie si beneficiaza de service local, asa cum prevede legislatia din Romania.


VALORI

Conectam piata de tehnologie smart

In lumea interconectata si hi-tech in care traim, oamenii se pot simti depasiti de ritmul in care evolueaza tehnologia si de multitudinea de device-uri si de optiuni disponibile pe piata. Desi s-a dezvoltat rapid si s-a bucurat de o preluare la scara larga, The Internet of Things a creat nu doar avantaje, ci si bariere. Sa combini produse de la producatori diferiti a devenit un proces complex, care poate creea probleme de conectivitate pe parcurs. La BlackTech insa, sistemele au fost deschise de la inceput, scopul nostru fiind sa asiguram conectivitatea intre produse si branduri diferite.


RESPONSABILITATE
 

Produse de calitate, la preturi accesibile

In portofoliul nostru de produse exista doar produse de calitate, o selectie riguroasa dintre cele mai vandute produse pe pietele din China, SUA si Europa.

Este datoria noastra sa indeplinim cele mai inalte asteptari in ceea ce priveste standardele de calitate. Construim si investim constant in increderea pe care ne-o acorda clientii nostri, prin responsabilitate si grija fata de clientii, angajatii si  partenerii nostri, dar si fata de comunitatea si mediul din care facem parte. In absolut orice intreprindem, ne asumam responsabilitatea pentru rezultatul final, stiind ca partenerii se asteapta sa livram produse de calitate, la cele mai inalte standarde.


INOVATIE

Accesul la viitorul SMART

Dispozitivele smart interconectate ofera oportunitati extraordinare in ceea ce priveste functionalitatile, o durata de viata mai mare a produsului si posibilitatea de a transcende limitarile produselor traditionale. Ritmul rapid al evolutiei tehnologice a dus la o transformare a modului in care companiile si-au transformat procesele interne, iar oamenii au introdus tehnologia AI in viata lor de zi cu zi.

Un lucru este foarte clar pentru toata lumea - toate tendintele IT converg inspre una principala: smart living. Se estimeaza ca piata smart home din Romania va creste cu 6.5 milioane de euro pana in 2025. Ritmul foarte rapid al dezvoltarii IT va aduce noi produse smart in casele noastre curand - cel mai probabil, activitatile domestice vor fi indeplinite in viitor aproape exclusiv de dispozitive inteligente. Iar urmatorul pas mare este spre viitorul nostru hi-tech este Smart City, unde nu doar gospodariile sunt smart, ci si masinile, infrastructura rutiera si cladirile comunica inteligent si sunt interconectate. 

ECHIPA

Fiecare dintre noi are un rol clar in dezvoltarea si sustenabilitatea companiei, iar impreuna facem diferenta in toate parteneriatele.  Pentru a atinge aceste obiective, ne-am format echipe de profesionisti extrem de specializati care lucreaza impreuna pentru a depasi asteptarile clientilor nostri.

STANDARDE EUROPENE

Compania Black Tech Group a implementat si aplica:

 - Sistemul de management al calitatii, conform ISO 9001:2015

 - Sistemul de management de mediu, conform ISO 14001:2015

 - Sistemul de management al sanatatii si securitatii ocupationale OHSAS 18001:2007.