Livrarea produselor comandate  se face numai pe teritoriul Romaniei.

 

Black Tech Group livreaza produsele comandate catre client, in sistem curierat (door-to-door).

 

Pentru comenzile confirmate cu plata ramburs la livrare sau cu cardul online, Black Tech Group va livra comenzile intre 2-5 zile lucratoare (in functie de zona de livrare) de la plasarea si confirmarea comenzii.

 

Pentru comenzile confirmate pentru care plata se va face prin virament bancar, Black Tech Group va livra produsele intr-un termen de 2-5 zile lucratoare, in functie de zona de livrare, dar numai dupa incasarea platii de la client.

 

Produsele sunt livrate in ambalajul original al producatorului XIAOMI Inc - China.

 

Black Tech Group va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si transmiterea documentelor insotitoare (factura, certificat de garantie, AWB, dupa caz).
Dupa ce ati inregistrat comanda, puteti urmari  statusul acesteia in timp real, din contul dvs. de client, in sectiunea 
Istoric comenzi".

 

Timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea blacktech.ro, astfel ca nici o parte nu poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

 

Costurile de livrare sunt urmatoarele:

  • livrarea este gratuita pentru comenzile a caror valoare depaseste 400 lei (TVA inclus) 

  • daca valoarea comenzii (cosului de cumparaturi) este  mai mica de 400 lei (TVA inclus), costul transportului este de 18 lei (TVA inclus).