Livrarea produselor comandate  se face numai pe teritoriul Romaniei.

 

Black Tech Group livreaza produsele comandate catre client, in sistem curierat (door-to-door) si easybox cu ridicare personala de la Sameday locker.

 

Pentru comenzile confirmate cu plata ramburs la livrare sau cu cardul online, Black Tech Group va livra comenzile intre 2-5 zile lucratoare (in functie de zona de livrare) de la plasarea si confirmarea comenzii.

 

Pentru comenzile confirmate pentru care plata se va face prin virament bancar, Black Tech Group va livra produsele intr-un termen de 2-5 zile lucratoare, in functie de zona de livrare, dar numai dupa incasarea platii de la client.

Easybox este cea mai noua optiune de livrare pentru comenzile tale la Black Tech Group. Produsele comandate sunt livrate intr-un locker securizat, disponibil nonstop in mai multe puncte de ridicare din toate judetele: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, BUCURESTI, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea.

Serviciul easybox este disponibil la anumite categorii de produse, de dimensiuni mici si medii si poate fi selectat ca metoda de livrare, cand produsele se califica pentru livrare easybox. 

Atunci cand selectezi in Cosul de cumparaturi METODA DE LIVRARE, alege Sameday easybox, apasa pe butonul "Ridicare personala" si vei putea selecta locker-ul de unde sa ridici comanda ta, in functie de locatia cea mai convenabila pentru tine.

Conditii de livrare easybox:

pot fi livrate doar produsele/pachete ale caror dimensiuni permit livrarea in easybox, de dimensiuni mici sau medii;

este valabila pentru comenzile platite online prin card bancar.

Cum beneficiez de easybox:

adauga in cos produsele dorite;

la modalitate de livrare alege Sameday easybox, apasa pe butonul "Ridicare personala"si selecteaza un easybox din lista;

cand comanda ta ajunge in easybox vei primi un e-mail de la SameDay Curier cu un cod QR si un SMS cu un cod PIN. Scanarea codului QR sau introducerea codul PIN la punctul de ridicare va duce la deblocarea compartimentului in care se afla coletul;

Poti ridica produsele din easybox la orice ora din zi si din noapte, in cel mult 36 de ore de luni pana joi si in cel mult 72 de ore de vineri pana duminica. Orele se scurg de la momentul in care esti anunțat prin SMS sau email.

 

Produsele sunt livrate in ambalajul original al producatorului XIAOMI Inc - China, sau al altor producatori, dupa caz.

 

Black Tech Group va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si transmiterea documentelor insotitoare (factura, certificat de garantie, AWB, dupa caz).
Dupa ce ati inregistrat comanda, puteti urmari  statusul acesteia in timp real, din contul dvs. de client, in sectiunea 
Istoric comenzi".

 

Timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea blacktech.ro, astfel ca nici o parte nu poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

 

Costurile de livrare sunt urmatoarele:

  • Pentru comenzile cu greutate mai mica de 3 kg si valoare mai mica de 500 lei, taxa de livrare prin curier este de 21 lei.
  • Pentru comenzile cu greutate mai mica de 3 kg si valoare mai mica de 500 lei, taxa de livrare la easybox este de 11 lei.
  • Comenzile cu valori mai mari de 500 lei se livreaza gratuit, daca nu cantaresc mai mult de 10 kg.
  • Pentru produsele cu greutate mai mare de 10 kg, costul de livrare este de 21 lei, la care se adauga taxa de extragreutate, de 1,19 lei pentru fiecare kilogram care depaseste 10 kg.
  • Pentru produsele cu dimensiuni mari(peste 50 cm oricare din laturi) si greutate mai mare de 25 kg a coletului, costul de livrare este de 75 lei.