Incarcator Xiaomi 65W Fast Charger GaN Tech EU

Incarcator Xiaomi 65W Fast Charger GaN Tech EU

169,00 Lei

Include 0,75 Lei ecotaxa

cu TVA

Incarcator Xiaomi 65W Fast Charger GaN Tech EU este distribuit de Black Tech Group, distribuitor autorizat Xiaomi in Romania.

Cantitate
In stoc


credit
 

Comanda de 500 RON pentru transport gratuit* Vezi conditii

 

Informatii plata prin card de credit


Credit module tbi bank 3.3.2

42.34 Lei x 4 rate

Incarcatorul Xiaomi 65W Fast Charger GaN Tech EU a fost conceput pentru oamenii ocupati sau in viteza care au nevoie de o incarcare rapida a mobilului, laptopului sau a altor dispozitive care au o iesire USB-C. Incarcatorul  Fast Charger 65W ofera o incarcare rapida cu pana la 65W si este cu 48% mai compact comparativ cu alte dispozitive asemanatoare. 

Incarcator Xiaomi 65W Fast Charger GaN Tech EU are urmatoarele caracteristici:

  • Iesire USB Type C;
  • Design portabil compact cu 48% comparativ cu alte dispozitive asemanatoare;
  • Semiconductor Gen 3;
  • Poate incarca inclusiv laptop-uri;
  • Cablu 5A C2C.

65W putere maxima de incarcare

Interfata de iesire USB-C permite o putere maxima de incarcare de 65W. Pe langa telefoane movile sau boxe, asta inseamna si ca poate alimenta dispozitive mai mari precum noul MacBook Pro si notebook-urile Xiaomi.

Compatibilitate mare, incarcare mai rapida

Incarcatorul Xiaomi 65W Fast Charger GaN Tech EU este compatibil cu cele mai multe mobile cu interfata de tip C, laptop-uri, tablete si dispozitive gaming.

Incarcatorul 65W Fast Charger GaN Tech EU este compatibil cu toate telefoanele iPhone. De exemplu, daca un telefon iPhone 11 este conectat la incarcatorul Xiaomi 65W, incarcarea este cu 50% mai rapida decat cea realizata prin intermediul incarcatorului original de 5W.

GaN, a treia generatie de semiconductori

GaN (Galliium Nitride - Nitrura de galiu) este un nou tip de semicondutori folosit la scara larga in armata si industria aerospatiala pentru ca ofera o conversie mai mare de incarcare comparativ cu incarcatoarele non-GaN de putere egala. 

Prezinta o conductivitate termala ridicata, rezistenta mare la temperaturi ridicate, rezista la acizi, si in plus ii confera incarcatorului marime si greutate scazute.

Multiple modalitati de securitate, eficienta de incarcare ridicata

Utilizarea unor dispozitive cu capacitate de rezistenta mare si cu chip-uri avansate sunt nu doar mai sigure ci au si o rata de conversie imbunatatita, stabilizeaza caderile de tensiune si ofera protectii multiple ale circuitelor. Incarcatorul Xiaomi 65W Fast Charger GaN Tech EU poate gestiona usor situatiile precum supraincarcare, supradescarcare, temperatura ridicata, scurtcircuit etc, oferind utilizatorilor alimentare rapida in siguranta.

Cablu USB tip C la USB tip C

Pachetul contine si un cablu Xiaomi cu doua interfete USB-C, echipat cu un chip E-marker, suporta un maximum de curent 5A. Cablu are 1 m lungime fiind potrivit pentru diverse scenarii de incarcare.

Incape in palma, il poti tine cu usurinta in buzunar

Incarcatorul Xiaomi 65W Fast Charger GaN Tech EU are o culoare alba, delicata. Carcasa este rezistenta la frecare si ofera o aderenta buna si este prietenoasa cu pielea.

Datorita noului semiconductor Nitrura, incarcatorul Xiaomi 65W Fast Charger GaN Tech EU are un design redus cu pana la 48% comparativ cu adaptorul standard al unui Xiaomi notebook. Tocmai de aceea, este atat de usor sa-l strecori in geanta sau bagaje ori de cate ori calatoresti.

Vezi si Politica de Returnare

BHR4499GL

Date

Dimensiuni
3.08 x 3.08 x 5.63 cm
Greutate
0.240 kg
Porturi
USB-C
Pachetul contine
Incarcator Xiaomi 65W Fast Charger GaN Tech EU, cablu USB-C la USB-C, Manual de utilizare
Output
5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/3.25A
Putere
65W
Input
100-240V 50/60Hz 1.7A
Culori
Alb
Temperatura de functionare
0°C - 40°C