• Pret redus

Cantar Xiaomi Body Composition Scale

Cantarul Xiaomi Body Composition Scale este distribuit de Black Tech Group, distribuitor autorizat Xiaomi in Romania.

169,00 RON
159 RON cu TVA
Economiseste 10,00 RON

Inclusiv 1,00 RON pentru ecotaxa (neafectat de reducere)

Culoare
In stoc
Cantitate

 

Comanda de 500 RON pentru transport gratuit

 

3 rate cu dobanda 0

Descriere produs

Cantar Xiaomi Body Composition Scale este un gadget care furnizeaza o serie de informatii importante legate de corpul tau.

Astfel, pe langa afisarea greutatii, Cantar Xiaomi Body Composition Scale  inregistreaza si nivelul de grasime si de apa din corp, precum si masa musculara. 

Cantar Xiaomi Body Composition Scale utilizeaza analiza impedantei bioelectrice pentru a realiza aceste masuratori in mod eficient. 

Rezultatele inregistrate iti vor fi disponibile prin intermediul aplicatiei Mi Fit, disponibila in App Store si Google Play.

Cantar Xiaomi Body Composition Scale  monitorizeaza atat adultii cat si copiii.

Cantar Xiaomi Body Composition Scale  identifica automat fiecare membru al familiei si poate stoca pana la 16 profiluri de utilizator. De asemenea, datorita tehnologiei Bluetooth 4.0 cu consum redus de energie, scala va functiona pana la 8 luni folosind doar 4 baterii standard AAA (incluse).

Cantar Xiaomi Body Composition Scale  proiectat cu o sticla eleganta, la temperatura ridicata, transparenta ridicata a luminii pentru panoul principal. Pentru a preveni alunecarea si caderea, sticla lustruita are un sistem anti-alunecare pentru a asigura o aderenta robusta, chiar si pentru picioarele umede. Textura sa rafinata si suprafata stralucitoare sunt complementul perfect al oricarei case.

Cantar Xiaomi Body Composition Scale ascuns de vedere pana cand pasi pe el timp de trei secunde, afisajul elegant ofera citiri clare folosind lumini LED. Senzorul unic de lumina ajusteaza automat luminozitatea pentru lizibilitate in toate conditiile.

Specificatii tehnice

XIAOMI
LPN4013GL

Fisa tehnica

Dimensiuni
300mm * 300mm * 20 mm
Greutate
1.6 kg
Baterie
4x AAA
Compatibilitate
Bluetooth 4.0
Operating temperature
0℃ - 40℃
Interval greutate
5 kg - 150 kg
Caracteristici
Garantie: 24 luni

Referinte specifice

ean13
6970244526182

Descarcari

Manual Mi Smart Scales

Descarcari (241.23k)