Lampa Xiaomi LED Desk

Lampa Xiaomi LED Desk este distribuita de Black Tech Group, distribuitor autorizat Xiaomi in Romania.

169 RON cu TVA

Inclusiv 1,00 RON pentru ecotaxa

Culoare
Ultimele produse in stoc: 2 buc.
Cantitate

 

Comanda de 400 RON pentru transport gratuit

 

3 rate cu dobanda 0

Descriere produs

Lampa Xiaomi LED Desk este conceputa special pentru a asigura confortul si a atenua oboseala ochilor, oferind o sursa stabila si uniforma de lumina, fara emisii de raze UV.

Lampa Xiaomi LED Desk are un design minimalist, durata indelungata de viata, 4 moduri de iluminare, adaptarea intuitiva a culorii in functie de temperatura.

Lampa Xiaomi LED Desk  se poate utiliza  personalizat,  in 4 moduri diferite ale intensitatii si temperaturii culorii luminii, in functie de nevoile utilizatorului, prin conectarea direct din Mi Home app prin smartphone-ul tau ( aplicatia este compatibila sistemelor Android si IOS).

Modul Focus

Functionarea Lampii Xiaomi LED Desk in modul focus permite setarea alternarii timpilor de lucru cu cei de odihna prin modificarea intensitatii si culorii luminii difuzate. Aceasta metoda de management a timpului ii aminteste utilizatorului sa ia o pauza pentru odihna si relaxarea ochilor.

Modul Lectura

Sistemul inteligent al Lampii Xiaomi LED Desk ajusteaza culoarea luminii la un nivel neutru (4000k) si la o luminozitate de 100%. Chiar si dupa un timp indelungat ochii nu se vor simti obositi.

Modul Computer

Setarea Lampii Xiaomi LED Desk pe modul Computer protejeaza ochii si asigura o temperatura a culorii in jurul valorii de 2700k, ceea ce reduce nivelul de lumina albastra care ajunge la nivelul ochiului.


Modul Copii

Setarea Lampii Xiaomi LED Desk in modul copii  gestioneaza temperatura culorii, care nu va depasi 4000k, fapt ce protejeaza efectiv ochii copiilor de orice afectiuni de natura optica, situandu-se la cel mai inalt nivel al standardelor internationale in vigoare.

Lampa Xiaomi LED Desk are un design optic patentat, care combina o multitudine de procese de reflexie si refractie a luminii, producand lumina apropiata de lumina naturala.
Lampa Xiaomi LED Desk este conceputa cu un grad ridicat de rezistenta la caldura si durabilitate in timp.
Suportul metalic are un design complet metalic;chiar si dupa deschiderea si inchiderea de 10 000 de ori, continua sa functioneze in mod normal.
Lampa Xiaomi LED Desk este proiectata pentru a disipa eficient caldura, pentru a asigura o lumina uniforma si are o durata indelungata de utilizare.

Lampa Xiaomi LED Desk a primit certificari la nivel international pentru siguranta fotobiologica a sistemelor de iluminare.

Specificatii tehnice

XIAOMI
MUE4087GL

Fisa tehnica

Greutate
1450 g
Pachetul contine
1x Mi lamps, 1x adapter, 1x user manual
Functii
iOS 7.0 or later iPhone 4S and above, Android4.0 and above
Wireless
Wi-Fi the IEEE 802.11 B / G / N 2.4GHz
Putere
6 W
Durata baterie
aprox. 25,000 h
CRI (Color rendering index)
83
Color Temperature Range
2700K-6500K

Referinte specifice

ean13
6954176835963

Descarcari

Manual Mi Desk Lamp

Descarcari (259.71k)