• Pret redus

Aspirator Viomi Robot Vacuum V2 Pro EU

Aspiratorul Viomi Robot Vacuum V2 Pro EU este distribuit de Black Tech Group, distribuitor autorizat Xiaomi in Romania.

1.899,00 RON
1499 RON cu TVA
Economiseste 400,00 RON

Inclusiv 4,50 RON pentru ecotaxa (neafectat de reducere)

In stoc
Cantitate

 

Comanda de 500 RON pentru transport gratuit

 

3 rate cu dobanda 0

Descriere produs

Trei moduri de curatenie
Datorita sistemului sau inovativ plant bionics, filtrul Aspiratorului Viomi Robot Vacuum V2 Pro EU poate absorbi automat apa astfel incat sa pastreze o cantitate suficienta de lichid. De asemenea, Aspiratorul Viomi Robot Vacuum V2 Pro EU are mod simplu de stergere a prafului, mod simplu de spalat pe jos, multi stergere de praf si multi spalat pe jos, pentru o curatare eficace a podelei.
Alegere inteligenta a zonei de curatat
Prin intermediul aplicatiei mobile poti stabili o zona de curatat, sau evitat si o tinta, iar Aspiratorul Viomi Robot Vacuum V2 Pro EU va inregistra automat o harta a locului din care trebuie sa inlature murdaria si impuritatile.
Laser LDS 
Aspiratorul Viomi Robot Vacuum V2 Pro EU va scana incaperea cu ajutorul laserului LDS, va crea o harta apoi va naviga prin intreaga casa si va sti intotdeauna unde se afla.
Control electronic inteligent a rezervorului de apa
Dupa ce a terminat de spalare umeda cu mop, Aspiratorul Viomi Robot Vacuum V2 Pro EU va incepe sa curate pe modul uscat si pardoselile din lemn, parchet si parchet laminat.Putere de aspirare 2100Pa
Aspiratorul Viomi Robot Vacuum V2 Pro EU poate aspira murdaria, praful ascuns sau chiar obiecte mai mari precum firimituri, resturi de mancare, chiar si cerealele de la micul dejun scapate pe mocheta, covor, pardoseala. 
Aspiratorul Viomi Robot Vacuum V2 Pro EU se strecoara pe sub pat, navigheaza in jurul mobilei, in toate colturile camerei si in alte zone greu accesibile pentru a elimina orice urma de praf.

Trece peste obstacole de pana la 2cm
Aspiratorul Viomi Robot Vacuum V2 Pro EU poate depasi cu usurinta orice obstacole de pana la 2 cm inaltime, ca de exemplu pragurile obisnuite ori lucruri precum cablurile care ii apar in cale.
Se duce automat la statia de incarcat si reia apoi curatenia
Aspiratorul Viomi Robot Vacuum V2 Pro EU are autonomie de pana la doua ore, dupa care se intoarce automat la statia de incarcare. Odata bateria incarcata Aspiratorul Viomi Robot Vacuum V2 Pro EU reia curatenia din punctul in care s-a oprit.

Specificatii tehnice

367108

Fisa tehnica

Dimensiuni
35 x 35 x 9.45 cm
Greutate
3.6 kg
Baterie
3200 mAh
Pachetul contine
Aspirator, statie de incarcare, 2 in 1 rezervor apa, 2 in 1 rezervor praf, 2 perii laterale, mop pentru spalare, mop pentru uscare, , 1 peri
Autonomie
2 ore functionare
Functii
Ideal pentru covoare, mochete, parchet, parchet laminat, gresie ceramica, pardoseli din marmura, pardoseli din gresie; Functioneaza Cu Aplicatiile Mi Home
Putere
33 W
Culori
Negru
Capacitate
0.55 l

Descarcari

Manual Viomi

Descarcari (2.99M)