• Pret redus

Cantar Xiaomi Body Composition Scale 2

Cantarul Xiaomi Body Composition Scale 2 este distribuit de Black Tech Group, distribuitor autorizat Xiaomi in Romania.

159,00 RON
89 RON cu TVA
Economiseste 70,00 RON

Inclusiv 1,50 RON pentru ecotaxa (neafectat de reducere)

In stoc
Cantitate

 

Comanda de 500 RON pentru transport gratuit* Vezi conditii

 

3 rate cu dobanda 0

Descriere produs

Masuratori mai precise pentru o pierdere in greutate si mai usoara!
Cantarul Xiaomi Body Composition Scale 2 are un senzor avansat care iti permite sa iti evaluezi  greutatea si indicatorii de grasime corporala cu o precizie de pana la 50g!

Poti conecta Cantarul Xiaomi Body Composition Scale 2 cu smartphone-ul tau intr-un mod foarte simplu folosind Bluetooth 5.0. Vei putea astfel  sa urmaresti oricand evolutia  greutatii corporale si a altor factori importanti- ca nivelul de hidratare, al grasimii corporale si greutatea masei musculare.
Totul e simplu, direct ecranul telefonului tau mobil inteligent! Cantarul Xiaomi Body Composition Scale 2 cu sistemele Android incepand cu versiunea 4.4 si IOS 9.

Analiza completa a sanatatii corporale, chiar de la prima utilizare-Determini nivelul de grasime din corp.
Greutatea fiecarei persoane are o amprenta individuala si depinde de multi factori, iar Cantarul Xiaomi Body Composition Scale 2 iti permite sa determini rapid si precis aceste valori.
Masurarea precisa a greutatii iti va permite sa iti intelegi mai bine corpul si sa iei cele mai bune decizii pentru mentinerea sanatatii.


Cantarul Xiaomi Body Composition Scale 2 este dotat cu un set de senzori care masoara cu foarte mare acuratete si afiseaza pana la 13 informatii diferite despre corpul tau:

 • Greutate corporala
 • Indicele de masa corporala
 • Tesutul adipos
 • Masa musculara
 • Nivelul de hidratare al organismului
 • Continutul de proteine din tesutul muscular
 • Indicele de grasime viscerala
 • Rata metabolica bazala
 • Greutatea masei osoasa
 • Varsta utilizatorului
 • Indicator de masa corporala recomandat
 • Tipul corpului
 • Evaluarea sanatatii pe baza indicatorilor anteriori

Masuratorile precise reprezinta punctul forte al Cantarului Xiaomi Body Composition Scale 2.
Senzorul G(greutate) este special conceput sa determine greutatea corporala cu o precizie de 50g, ceea ce face ca indicatorii afisati sa fie foarte precisi.

Testul echilibrului corporal - Inchide ochii si incearca sa atingi echilibrul motrice perfect. Acest simplu test iti va permite sa iti imbunatatesti coordonarea si echilibrul corpului, reducandu-ti astfel riscul de dezechilibrare si accidentare involuntara.
Cu ajutorul Cantarului Xiaomi Body Composition Scale 2, poti cantari si diverse alimente pentru a iti monitoriza alimentatia; este precis si determina greutatea chiar si a celor mai mici fructe sau legume, incepand de la 100g.

Cantarul Xiaomi Body Composition Scale 2  este echipat cu un sistem Bluetooth 5.0 si un modul de economie a consumului bateriei. Acest modul permite transmiterea rapida a datelor masurate catre aplicatia Mi Fit, care iti  prelucreaza in mod inteligent toate datele, prezentand informatii precise privind corpul tau.
Cantarul Xiaomi Body Composition Scale 2 poate retine informatiile a pana la 16 persoane, dar poate fi folosit si in modulul guest fara a fi salvate datele.
Designul Cantarului Xiaomi Body Composition Scale 2 este minimalist; la fel ca in arta, adevarata frumusete este dezvaluita in detaliile sale ascunse.

Vezi si Politica de Returnare

Specificatii tehnice

XIAOMI
NUN4048GL

Fisa tehnica

Dimensiuni
300mm x 300mm x 25mm
Greutate
1.7 kg
Material
sticla temperata si ABS
Baterie
4x AAA
Compatibilitate
Bluetooth 5.0
Durata baterie
cca 8 luni
Interval greutate
100 g-150 kg
Caracteristici
Garantie: 24 luni

Descarcari