Aspirator fara fir (cordless) Xiaomi Roidmi vacuum

Aspiratorul fara fir (cordless) Xiaomi Roidmi vacuum este distribuit de Black Tech Group, distribuitor autorizat Xiaomi in Romania.

1499 RON cu TVA

Inclusiv 3,00 RON pentru ecotaxa

In stoc
Cantitate

Descriere produs

Aspiratorul fara fir (cordless) Xiaomi Roidmi vacuum este ideal pentru orice tip de suprafete si functioneaza cu o putere incredibila, care  va face curatenia mai usoara ca niciodata si mai distractiva decat te-ai astepta.

Aspiratorul fara fir (cordless) Xiaomi Roidmi vacuum are motorul digital fara perii cu 100.000 rpm; cu periile speciale poti capta murdaria din covoare chiar si in adancime, din crapaturile de pe podea si din interiorul saltelelor.

Aspiratorul fara fir (cordless) Xiaomi Roidmi vacuum iti ofera o adevarata libertate de miscare, pe care o simti atunci cand nu mai e nevoie sa tragi aspiratorul dupa tine si, in acelasi timp, sa nu mai ai grija ca nu iti ajunge firul.

Cu Aspiratorul fara fir (cordless) Xiaomi Roidmi vacuum te concentrezi numai pe unde ai de curatat murdaria; aceasta libertate de miscare se datoreaza si greutatii sale reduse si face imposibila revenirea la un aspirator normal.

Curatenia masinii este mai simpla ca oricand, datorita modului de functionare fara fir si a accesoriilor incluse, care te ajuta sa patrunzi si spatiile stramte.

Cu un montaj inteligent pe perete (nu este nevoie sa faci gauri pentru montarea luipe perete), Aspiratorul fara fir (cordless) Xiaomi Roidmi vacuum iti va fi intotdeauna  la indemana atunci cand exista ceva de curatat, iar murdaria va fi imediat indepartata fara urme.


Aspiratorul fara fir (cordless) Xiaomi Roidmi vacuum functioneaza fara sac, e suficient sa golesti recipientul in care se aduna murdaria si aspiratorul va functiona din nou la capacitatea sa maxima.


Il poti conecta la smartphone, iar aplicatia iti va afisa cate minute ai curatat, iti va afisa calitatea filtrelor de aer, te va anunta cand este nevoie sa golesti recipientul si va actualiza softul. 

Poti chiar sa vezi cate calorii ai ars, distanta parcursa, suprafata curatata, in echivalenta cu un teren de baschet :).

Specificatii tehnice

ROIVACWH

Fisa tehnica

Dimensiuni
(L x W x H): 25.60 x 15.70 x 117.80 cm
Greutate
2,5 kg
Baterie
Li-Ion, 2500mAH/74Wh
Pachetul contine
1 aspirator, tub telescopic de otel, tub de extensie flexibil, cap aspirare spatii inguste,adaptor, suport pentru perete, perie cilindrica, filtru, perie cu filtru carbon, perie anti-acarieni,perie mica, manual utilizare
Timp incarcare completa
2,5 ore
Putere
415W
Voltaj
DC 29.6V
Caracteristici
Filtru HEPA, Capacitate aspirator 0.4 l, Putere de aspirare 18500 Pa, 2 viteze de aspirare, aria de acoperire 350 mp
Durata utilizare
10 min high power, 55 min normal power

Descarcari