Ceas smartwatch Xiaomi Amazfit STRATOS PLUS

Ceasul smartwatch Xiaomi Amazfit STRATOS + este distribuit de Black Tech Group, distribuitor autorizat Xiaomi in Romania.

1199 RON cu TVA

Inclusiv 0,10 RON pentru ecotaxa

In stoc
Cantitate

Descriere produs

Ceasul smartwatch Xiaomi Amazfit STRATOS + este gadgetul inteligent si elegant care te insoteste in fiecare zi.

Ceasul smartwatch Xiaomi Amazfit STRATOS + are functii multisport si de comunicare, cu care vei rezona perfect atat in antrenamentele tale sportive, dar si in intalnirile de afaceri cu:

- GPS,
- rezistenta la apa la presiuni de pana la 5 ATM,
-functie de analiza a nivelului de fitness VO2max,
-senzor de ritm cardiac,
- ecran reflectorizant color, afisaj cu touch.

Ceasul smartwatch Xiaomi Amazfit STRATOS + are carcasa robusta, din fibra de carbon, cadru ceramic polisat,  ecran 2.5 Sapphire Glass, rezistent la zgarieturi, trei butoane fizice din otel inoxidabil pentru o navigare usoara și o curea de ceas rezistenta cu banda de silicon, inlocuibila, cu latime de 22 mm.


Prin functia Bluetooth iti sincronizezi Ceasul smartwatch Xiaomi Amazfit STRATOS + cu castile si te bucuri de muzica preferata in timpul antrenamentelor.

Stai fara grija, bateria are durata de functionare de pana la 5 zile.
In modul sport cu functia GPS activata, beneficiezi in continuare  de baterie timp de 35 de ore neintrerupte.  echivalentă cu depășirea a 100 km de teren.

Antrenamente fara restrictii cu Ceasul smartwatch Xiaomi Amazfit STRATOS +, chiar si pentru probe de Triatlon, datorita rezistentei la apa pana la 5 atmosfere si functiei de analiza oxigenului-VO2max, cu care iti poti monitoriza si imbunatati antrenamentul.


Fie ca inoti in mare sau in piscine, CCeasul smartwatch Xiaomi Amazfit STRATOS + poate fi folosit  la adancimi de pana la 50 de metri.


Ceasul smartwatch Xiaomi Amazfit STRATOS + ofera  monitorizarea activitatilor pentru 14 moduri diferite de sport: alergare, mersul pe jos, cross training, hicking, tracking, ciclism, spinning, escaladari,  ascensiuni, inotul in piscine sau in ape naturale,  triatlon, schi, tenis si fotbal. 

Ceasul smartwatch Xiaomi Amazfit STRATOS + este echipat cu analizor de ritm cardiac Firstbeat, poti face  fitness cardio cu monitorizarea nivelului VO2max. Acest parametru descrie capacitatea organismului de a folosi oxigenul și de a transforma substanțele nutritive in energie. 

Datorita functiei VO2max vei avea acces la informatii fiziologice importante, sfaturi personalizate de coaching, motivatie pentru instruire si folosirea acelorasi cunostinte personalizate de instruire stiintifica, pe care le folosesc si sportivii profesionisti. Ceasul smartwatch Xiaomi Amazfit STRATOS + cu functia VO2max a fost proiectat pentru atletii care doresc sa-si imbunatateasca performantele sportive sis a aiba o mai buna intelegere a datelor fiziologice, oferind trei instrumente de instruire importante:

·"Efectul de formare" subliniaza impactul actiunilor specifice asupra dezvoltarii capacitatii aerobice.

· "Timpul de regenerare" sugereaza intreruperi intre activitati, pentru a maximiza beneficiile fiecarei sesiuni de antrenamente.

· "Training load" monitorizeaza impactul fiziologic total al tuturor activitatilor pe o perioada succesiva de 7 zile.

Noua aplicație Amazfit Watch 2.0 iti  permite sa sincronizezi datele, sa verifici activitatile zilnice  din calendar si planificarea antrenamentelor, sa iti personalizezi widgetul instalat, sa importi date despre harti sportive si multe altele. Aplicatia accepta, de asemenea, sincronizarea datelor din antrenamente cu aplicatiile de la alte gadgeturi.

Specificatii tehnice

XIAOMI
UYG4039RT

Fisa tehnica

Chipset
Dual-Core, 1.2GHz
Display
OLED, 1.34'', Always-on transflective color LCD touch screen
Dimensiuni
(L x W x H): 24.50 x 3.50 x 1.50 cm
Greutate
60 G
Material
2.5D Sapphire Glass, fibra carbon, butoane carcasa-otel inoxidabil, curea-silicon
Baterie
290mAh
Senzori
Optical Heart Rate Sensor (PPG) Three-Axis Accelerometer Gyroscope Geomagnetic Sensor Air Pressure Sensor 4 Ambient Light Sensor
Pachetul contine
1 smartwatch, curea piele, curea silicon, 1 cablu incarcare, 1 manual utilizare
Tip baterie
Lithium-Polymer
Tip alerta
Vibratii
Memorie
512MB + 4GB
Functii
Multisport Tracking, phone free music, GPS, notificari apeluri, mesaje, email facebook, gmail, wechat etc., always On display, sleep tracking, calendar, Waterproof
Wireless
Bluetooth 4.0 / BLE + WiFi
Compatibilitate
iOS 9.0 si peste, Android 4.4 si peste
Rezolutie
320x300 px
Durata baterie
5 zile utilizare music player / 11 zile utilizare basic
Waterproof
IP57

Descarcari

Manual Amazfit Stratos +

Descarcari (124.84k)