Aparat de ras electric Xiaomi

Aparatul de ras electric Xiaomi este distribuit de Black Tech Group, distribuitor autorizat Xiaomi in Romania.

189 RON cu TVA

Inclusiv 0,10 RON pentru ecotaxa

Ultimele produse in stoc: 4 buc.
Cantitate

Descriere produs

Aparatul de ras electric Xiaomi iti ofera un barbierit confortabil,  este ideal pentru orice tip de barbierit, umed, cu gel, spuma sau uscat. 

Aparatul de ras electric Xiaomi iti protejeaza pielea de taieturi sau barbierit neuniform, se adapteaza conturului fetei, datorita sistemului precis cu 3 capete circulare si flexibilitate la directii de miscare de pana la 360 grade.

Lamele sunt duble, ofera o experienta de barbierit placuta si rapida, in mediu umed –IPX7- sau uscat; pielea ramane moale si neiritata. Se adapteaza cu usurinta conturului fetei, barbiei, gatului, fara a lasa fire nerase, indiferent de directia de crestere a parului.

Cand parul este moale si creste in toate directiile, cele mai multe aparate de ras nu reusesc sa barbiereasca chiar totul, ele patrund cel mult pana la 0,1 mm deasupra pielii.

Aparatul de ras electric Xiaomi rade parul pana la piele, datorita sistemului dublu de taiere: lama auxiliara ridica firul de par, iar lama principala il taie la cel mult 0,08 mm fata de nivelul pielii.

Fiind rezultatul unor colaborari de exceptie cu Remington, Aparatul de ras electric Xiaomi are o precizie la cel mai inalt nivel si  este foarte rezistent la uzura si deformare, find realizat prin tehnologie specifica echipamentelor medicale, iar materialele pentru lame sunt furnizate de renumitele firme JFE si Sandvik. 


Specificatii tehnice

XIAOMI
NUN4027HK

Fisa tehnica

Dimensiuni
(L x W x H)155 x 58 x 58 mm
Greutate
0,200 g
Material
otel, PPG
Baterie
Lithium Ion
USB
Da
Pachetul contine
1 aparat ras electric, 1 baza de incarcare, 1 perie curatare, 1 manual utilizare
Timp incarcare completa
2 ore
Putere
5V
Durata utilizare
60 min
Waterproof
IPX7

Descarcari

Manual Electric Shaver

Descarcari (5.87M)