Lampa Xiaomi Yeelight Atmosphere

Lampa Xiaomi Yeelight Atmosphere este distribuita de Black Tech Group, distribuitor autorizat Xiaomi in Romania.

249 RON cu TVA

Inclusiv 0,50 RON pentru ecotaxa

In stoc
Cantitate

Descriere produs

Lampa Xiaomi Yeelight Atmosphere este combinatia perfecta intre un design estetic simplu, dar de bun gust si o lampa de inalta performanta.

Lampa Xiaomi Yeelight Atmosphere  are un sistem simplu de reglare chiar in timp ce functioneaza, prin rotirea simpla, in sensul acelor de ceasornic sau in sens invers acelor de ceasornic. Are un sistem simplu si convenabil de incarcare, prin micro USB,poate functiona la intensitate maxima timp de pana la 6 ore, va emite lumina calda in modul On. 
Lampa Xiaomi Yeelight Atmosphere este prevazuta cu Bluettoth, pentru a o putea conecat cu usurinta cu alte lampi, cu un comutator de control, pentru reglarea intensitatii luminoase-cea mai confortabila experienta pentru oricine doreste o atmosfera romantica si un concept smart home.

Lumina Lampii Xiaomi Yeelight Atmosphere imita lumina luminarii, insa cu ea tu esti absolut sigur ca nicio suflare sau adiere de vant nu iti va stinge flacara. 

Atmosfera romantica cu Lampa Xiaomi Yeelight Atmosphere iti este asigurata pe parcursul intregii seri, dar poti selecta din cele cateva moduri de functionare din aplicatie, direct din smartphone.

Seteaza-i intensitatea luminii chiar din smartphone-ul tau si savureaza impreuna cu cei dragi o atmosfera de poveste.

Specificatii tehnice

XIAOMI
MUE4079RT

Fisa tehnica

Dimensiuni
72×195mm
Greutate
430g
Baterie
2100mAh+Micro USB(1.2m)
Putere
6.5 W
Bluetooth
Da
Operating temperature
-10 — +40°C
Color Temperature Range
1800k
Luminozitate
0.3-13 lm. pana la 20 m in mediu exterior
Culori
Gold

Descarcari

Manual Yeelight atmosphere lamp

Descarcari (473.33k)