Xiaomi MI Robot Builder Rover

Xiaomi MI Robot Builder Rover este distribuit de Black Tech Group, distribuitor autorizat Xiaomi in Romania.

439 RON cu TVA

Inclusiv 2,00 RON pentru ecotaxa

Ultimele produse in stoc: 3 buc.
Cantitate

Descriere produs

Xiaomi MI Robot Builder Rover poate fi cea mai interesanta jucarie cu care copilul tau se poate juca impreuna cu prietenii, sau cu tine. Xiaomi MI Robot Builder Rover se compune din 1086 piese lego, contine 6 tipuri diferite de angrenaje, componente de actionare a suruburilor, arbore cardanic, sasiu etc. Toate aceste componente iti permit sa construiesti robotul in 3 moduri standard : rover, tank sau  bulldozer, cu structuri sofisticate de transmisie mecanica, dar si sa inventezi modelele tale originale.

Xiaomi MI Robot Builder Rover este realizat din materiale ecologice, non-toxice, sunt sigure pentru utilizare si are certificare RoHS.

Aplicatia Xiaomi MI Robot Builder Rover ofera multe moduri de control si diverse posibilitati de distractie. Modul Rock optimizat si modul de programare puternic ofera implicare antrenanta, permitand manevrarea robotului si setarea comenzilor pentru actiunile dorite.


Conecteaza Xiaomi MI Robot Builder Rover prin bluetooth la telefon iar cu ajutorul aplicatiei dedicate iOS sau Android vei putea controla robotul printr-o interfata simpla de control, care poate fi personalizata.
Xiaomi MI Robot Builder Rover are o capacitate uimitoare de depasire a obstacolelor, datorita faptului ca sasiul pe senile este asamblat cu blocuri speciale realizate din materiale usoare, care au rezistenta ridicata, iar bara anti-alunecare unica adauga forța și aderența deplasarii.

Xiaomi MI Robot Builder Rover functioneaza cu un procesor puternic ARM Cortex Mx de 32 de biti cu viteza accelerata de procesare. Doua baterii de litiu de 1650 mAh incorporate in controler maximizeaza experienta.


Modul unic de programare grafica a Xiaomi MI Robot Builder Rover simplifica codul de programare profesional si complex in programare grafica modular. Tutorialele sunt captivante si imbina invatarea cu jocul, pentru a genera provocari si suspans de fiecare data.
Xiaomi MI Robot Builder Rover poate fi construit in trei moduri diferite, insa, datorita modului flexibil de imbinare a pieselor,  fiecare utilizator inventiv este liber sa –si creeze proprii roboti, intr-un mod original.

Specificatii tehnice

XIAOMI
LKU4037GL

Fisa tehnica

Procesor
32-Bit ARM Cortex Mx
Dimensiuni
23.44 x 19.80 x 22.90 cm
Baterie
1650mAh lithium-ion 3 baterii; 11.1V/18.3Wh Lithium Polymer (Autonomie Pana La 10 Ore)
Senzori
Giroscop Incorporat, Senzor Extindere Wireless, Senzor De Expansiune Interfata
Conectivitate
Bluetooth 4.0; 2.4G wireless
Memorie
32Mb Flash