Senzor temperatura si umiditate Xiaomi cu afisaj digital

Senzor temperatura si umiditate Xiaomi cu afisaj digital este distribuit de Black Tech Group, distribuitor autorizat Xiaomi Romania.

69 RON cu TVA

Inclusiv 0,10 RON pentru ecotaxa

In stoc
Cantitate

 

Comanda de 500 RON pentru transport gratuit

 

3 rate cu dobanda 0

Descriere produs

Senzor temperatura si umiditate Xiaomi cu afisaj digital masoara nivelul de umiditate si temperatura in camera copilului, in sufragerie, dormitor, baie, bucatarie,la birou si in alte spatii locuibile.

Temperatura si umiditatea din atmosfera sunt strans legate de confortul si sanatatea corpului uman. Cand umiditatea din mediul exterior este scazuta, aerul din casa este uscat. In sezoanele ploioase, umiditatea din casa este prea mare.
Atunci cand umiditatea este foarte ridicata, pot aparea mucegaiul, igrasia, care afecteaza respiratia si pun in pericol sanatatea. In plus, un astfel de mediu favorizeaza dezvoltarea bacteriilor, care pot duce la aparitia sau agravarea unor afectiuni respiratorii, precum alergiile. Aerul devine greu de respirat, iar usile, parchetul si obiectele de mobilier (practic tot ceea ce contine lemn) pot suferi deformari. Excesul de umiditate apare in special in perioada sezonului rece.

De cealalta parte, o umiditate scazuta de asemenea cauzeaza probleme, iar asta pentru ca duce la aparitia senzatiei de nas si gat uscat, sistemul imunitar incepe sa slabeasca, iar pielea noastra devine mai uscata. Iata asadar cat de mult poate afecta nivelul de umiditate confortul pe care noi il resimtim in locuinta noastra.

Senzor temperatura si umiditate Xiaomi cu afisaj digital masoara la secunda temperatura si umiditatea din locuinta, cu o acuratete deosebita, percepand variatiile de pana la 0.1% atat la temperatura, cat si la umiditate.

Senzor temperatura si umiditate Xiaomi cu afisaj digital are ecran tip LCD si se fixeaza foarte usor pe perete, cu un suport tip sticker magnetic.
Senzor temperatura si umiditate Xiaomi cu afisaj digital functioneaza optimizat, cu o baterie de tip AAA. (durata de functionare in standby-1 an; bateria nu este inclusa la achizitie).

Specificatii tehnice

XIAOMI
NUN4019TY

Fisa tehnica

Display
digital, LCD
Dimensiuni
60.8 X 60.8 X 22.5 mm
Greutate
43 g
Bluetooth
da
Caracteristici
masoara temperatura ambientala intre -9 grade C si 60 grade C; masoara gradul de umiditate intre 0-99%, Garantie: 24 luni

Descarcari

Manual Senzor Temp+Umiditate

Descarcari (131.15k)