Filtru HEPA Antibacterian pentru Purificator aer Xiaomi Mi Pro H

249,00 Lei
cu TVA

Filtru HEPA Antibacterian pentru Purificator aer Xiaomi Mi Pro H este distribuit de Black Tech Group, distribuitor autorizat Xiaomi in Romania.

Cantitate
Ultimele produse in stoc
 

Comanda de 500 RON pentru transport gratuit* Vezi conditii

 

3 rate cu dobanda 0

Filtrul HEPA Antibacterian este compatibil cu Purificator aer Xiaomi Mi Pro H

Fie ca locuiesti pe langa o zona cu multa poluare din trafic, iti renovezi casa, sau ai un animal de companie, filtrul HEPA Antibacterian iti trasforma casa intr-un mediu mult mai sanatos in care tu si familia ta puteti respira aer mai curat si proaspat.

3 niveluri de filtrare

Filtrul HEPA Antibacterian pentru Purificator aer Xiaomi Mi Pro H este de o inalta eficienta, deoarece filtreaza aerul din casa in 3 niveluri printr-un filtru primar, filtru HEPA H13 si carbune activ catalitic. Impreuna, cele 3 niveluri de filtrare profunda au o eficienta 99,97% si neutralizeaza bacterii, germeni, particule de 0,3 μm si deasemena alergeni precum polenul sau praful. Forma cilindrica permite o purificare profunda de 360 grade cu efect complet.

Filtrul suplimentar de carbune activ are rolul de a elimina mirosurile neplacute, astfel incat el va absoarbe formaldehida, toluenul si alte gaze daunatoare.

Monitorizare in timp real

Se recomanda inlocuirea filtrului la fiecare 3-6 luni, in functie de gradul de utilizare. In functie de volumul de utilizare, orice filtru isi pierde eficienta si trebuie inlocuit. Utilizeaza aplicatia Mi Home pentru a monitoriza starea filtrului in timp real.

Vezi si Politica de Returnare

BHR4282GL

Date

Dimensiuni
24.9 cm diametru x 38.4 cm inaltime
Greutate
1.88 kg
Material
filtru primar, filtru HEPA H13, carbune activ catalitic
Pachetul contine
Filtru HEPA Antibacterian pentru Purificator aer Xiaomi Mi Pro H
Compatibilitate
Purificator aer Xiaomi Mi Pro H
Culori
Albastru

S-ar putea sa ti placa si alte produse

4 alte produse in aceeasi categorie