Filtru antibacterial pentru Purificator aer Xiaomi

149,00 Lei
169,00 Lei
Economisesti 20,00 Lei
cu TVA

Filtru antibacterial pentru purificator aer Xiaomi este distribuit de  Black Tech Group, distribuitor autorizat Xiaomi in Romania.

Cantitate
Stoc epuizat
 

Comanda de 500 RON pentru transport gratuit* Vezi conditii

 

3 rate cu dobanda 0

Filtru antibacterial pentru purificator aer Xiaomi este dotat cu filtru HEPA ultra-filtrat H11, capabil sa retina pana la 99% din particulele fine PM0.25.

Purificator aer Xiaomi Mi Pro functioneaza cu un filtru Toray PP ultra-dens si un filtru  PET HEPA pentru a filtra polenul si alte particule alergene care se pot respira,  sub PM2,5 µm. Prin urmare,  Filtru antibacterial pentru purificator aer Xiaomi va putea filtra 99% din particulele PM0.3 si 99% din particulele PM2.5 prezente in aerul din camera.

Datorita formei sale, Filtru antibacterial pentru purificator aer Xiaomi efectueaza o filtrare completa de 360 de grade si o curatare eficienta in 4 straturi.

Filtru antibacterial pentru purificator aer Xiaomi efectueaza filtrarea si curatarea efectiva pe 4 straturi (prefiltru, filtru mic, filtru HEPA si carbune activ de inalta calitate).Forma cilindrica permite filtrarea 360 grade a  particulelor fine  de praf si alte particule nocive.

Prefiltru

Este fabricat din material extrem de puternic, dar flexibil, care poate rezista la actiunile substantelor ca grasimi, acizi, baze si majoritatea solventilor. Forma cilindrica  rezolva filtrarea primara "pre" a prafului, parului si a altor particule plutitoare mai mari.

HEPA

Eficient si cu particule de dimensiuni mari, totodata filtrul HEPA este adesea folosit in spitale si laboratoare pentru a filtra particule de dimensiuni foarte mici. 

Carbune activ de calitate

Carbunele activ neutralizeaza gazele nocive pe care HEPA nu le poate filtra. 


Monitorizarea uzurii in timp real

Din cand in cand, in functie de volumul de utilizare, orice filtru isi pierde eficienta si trebuie inlocuit. Se recomanda schimbarea Filtru antibacterial pentru purificator aer Xiaomi la fiecare sase luni sau mai des, in functie de intensitatea utilizarii. Utilizati aplicatia din MI Home pentru a monitoriza starea filtrului.

Filtru antibacterial pentru purificator aer Xiaomi este compatibil cu Purificator aer Xiaomi Mi Pro,  Purificator aer Xiaomi Mi, Purificator aer Xiaomi Mi 2. 

Vezi si Politica de Returnare

SCG4011TW

Date

Dimensiuni
(L x W x H): 18.00 x 19.00 x 39.00 cm
Greutate
1,840 kg
Pachetul contine
1 filtru antibacterial
Caracteristici
Garantie: 24 luni

Descarca

Manual filtru antibacterial

Descarca (101.77k)

4 alte produse in aceeasi categorie