Casti Xiaomi Dual Driver Type C

99,00 Lei

Include 0,15 Lei ecotaxa

cu TVA
Culoare
Cantitate
in stoc


credit
 

Comanda de 500 RON pentru transport gratuit* Vezi conditii

Sunet de bass natural clar si super imbunatatit
Castile  Xiaomi Dual Driver Type C ofera un sunet natural clar si super imbunatatit. Va puteti bucura de muzica acum prin Castile  Xiaomi Dual Driver Type C.

Castile  Xiaomi Dual Driver Type C dispun de un conector de ultima generatie care va permite sa conectati fara gres, indiferent de modul in care tineti si introduceti cablul. Castile  Xiaomi Dual Driver Type C sunt compatibile cu toate telefoanele mobile, tabletele și notebook-urile cu un conector USB Type C.
Cip de decodare digitala
Cipul de inalta calitate ofera suportul hardware de inalta rezolutie pentru Castile Xiaomi Dual Driver Type CCastile Xiaomi Dual Driver Type C iti ofera performante muzicale deosebite, iti permite sa te bucuri cu usurinta de experienta de ascultare a pieselor preferate, podcasturilor sau alte materiale audio.
Confortabile de purtat și usor de controlat
Cablul Castilor Xiaomi Dual Driver Type C sunt facute dintr-un material usor care fac dificila incurcarea lor. Castile Xiaomi Dual Driver Type C are trei butoane diferite pentru a asculta melodii sau apeluri telefonice.
Invelis de ceramica
Castile  Xiaomi Dual Driver Type C au un invelis de ceramica ce ajuta la reducerea precisa a calitatii tonului original cu performanta de inalta frecventa

Vezi si Politica de Returnare

ZBW4435TY

Date

Dimensiuni
7.00 x 7.00 x 2.00 cm
Greutate
15 g
Lungime cablu
1.25 m
Frecventa
20-40000 Hz
Sensivitate audio
113dB
Caracteristici
Garantie: 24 luni

Descarca

Manual Mi Dual Headphones

Descarca (232.35k)