Camera de supraveghere interior Xiaomi Smart Camera C400, Rezolutie 2560p, Control vocal Google Home, Alexa

Camera de supraveghere interior Xiaomi Smart Camera C400, Rezolutie 2560p, Control vocal Google Home, Alexa

229,00 Lei

Include 0,75 Lei ecotaxa

cu TVA

Caracteristici principale:

  • Rezolutie inalta 2560 × 1440p;
  • Infrarosu pentru vedere clara pe timp de noapte;
  • Tehnologie AI pentru detectie prezenta umana;
  • Deschidere F2.1;
  • Accepta Micro SD Card pana la 256GB;
  • Unghi de vizualizare 360 de grade orizontal si 106 grade vertical;
  • Compatibilitate Android 8.0 +, iOS 12+;
  • Control vocal Google Home, Alexa.
Cantitate
In stoc


credit
 

Comanda de 500 RON pentru transport gratuit* Vezi conditii

 

Informatii plata prin card de credit


Credit module tbi bank 3.3.2

57.37 Lei x 4 rate

Xiaomi Smart Camera C400, un dispozitiv de ultima generatie redefinește modul in care iti monitorizezi locuinta. Cu caracteristici avansate de supraveghere si o tehnologie integrata de top, este proiectata pentru a asigura siguranta si confortul tau, fara compromisuri.

Echipata cu functii inteligente de detectare umana AI si capacitatea de urmarire automata, camera Xiaomi C400 este capabila sa identifice rapid prezenta umana si sa minimizeze alarmele false. Viziunea nocturna fara lumina rosie vizibila si tehnologia de codare H.265 asigura imagini clare si netede chiar si in conditii de lumina scazuta, totul cu un consum redus de latime de banda si spatiu de stocare.

Suportul pentru montaj flexibil, fie ca este normal sau inversat, impreuna cu conectivitatea simplificata prin Wi-Fi dual-band si integrarea cu ecosistemele smart home, precum Google Home si Alexa, transforma aceasta camera intr-o solutie versatila si adaptabila la orice mediu.

Fie ca esti acasa sau departe, Camera Xiaomi Smart Camera C400 iti ofera pacea mintii, permitandu-ti sa verifici oricand si de oriunde ce se intampla in locuinta ta, direct de pe smartphone, tableta, sau folosind Mi Smart Clock. Protejeaza ce conteaza cel mai mult, cu o tehnologie de supraveghere care nu doarme niciodata.

Camera inteligenta Xiaomi C400 are urmatoarele caracteristici: 

  • Securitate inteligenta cu claritate de 2.5K;

  • 4MP;

  • Rotire la 360°;

  • Detectie umana cu AI;

  • Suport Wi-Fi 2.4GHz / 5GHz.

 

Videoclipuri ultraclare la rezolutie de 2.5K prin intermediul camerei de 4MP

Xiaomi Smart Camera C400 este echipat cu un senzor imbunatatit de 4MP cu o rezolutie de 2560x1440, ceea ce ii permite sa inregistreze videoclipuri uimitoare de 2.5K cu cu toate detaliile subtile care reproduc fidel realitatea.

 

2K (3MP)       vs       2.5K (4MP)

Datorita diafragmei generoase si a obiectivului 6P, imaginile sunt inregistrate in culori mai vii.

In combinatie cu obiectivul 6P, camera reduce in mod eficient refractia luminii astfel ca imaginile captate sunt atat de clare incat iti lasa senzatia ca te afli chiar la fata locului si le vezi cu proprii tai ochi.
 

Inregistrare de imagini fara deranjanta lumina rosie pentru o monitorizare mai clara si mai sigura

Poti dormi neinrerupt, fara ca lumina rosie sa-ti afecteze odihna, fara poluare vizuala in camera. Lumina infrarosie de 940nm asigura imagini mai clare pe timp de noapte.

 

Rotire la 360° pentru acoperire completa a spatiului supravegheat

Designul cu doua motoare pentru functia pan-tilt-zoom permite obiectivului sa se roteasca in sus, in jos, la stanga si la dreapta. Astfel ca atunci cand esti plecat si vrei sa verifici pe smartphone vei avea o vedere panoramica asupra a ceea ce se intampla acasa, pentru un sentiment complet de securitate.

Xiaomi-smart-camera-C400---4.jpg

Vocile umane auzite prin difuzoarele de mare diametru cu zona dedicata de sunet sunt atat de reale, ca si cum v-ati afla fata in fata

Designul de inalta calitate, cu difuzoare de mare diametru, imbunatateste calitatea sunetului stereo, amplificand si restabilind natura adevarata a sunetelor. In timpul apelurilor vocale bidirectionale cu copilul tau, ai impresia ca va aflati unul langa celalalt, in aceeasi camera.

Apeluri vocale bidirectionale in timp real cu reducerea inteligenta a zgomotului activata pentru conversatii clare

Produsul accepta apeluri vocale bidirectionale in timp real* si poate prelua sunetul pe o distanta de pana la 5 metri* pentru conversatii mai fluide; Microfonul are activata optiunea pentru reducerea inteligenta a zgomotului astfel ca tu sa te bucuri de conversatii mai clare.

*Apelurile vocale bidirectionale se refera la apelarea Xiaomi Smart Camera C400 prin intermediul aplicatiei Mi Home / Xiaomi Home pentru a conversa.

*5 metri sunt datele testului, iar distanta reala poate varia in functie de mediul specific.

 Xiaomi-smart-camera-C400---5.jpg

Detectare si urmarire prezenta umana bazata pe AI

Modulul integrat de detectare AI a prezentei umane permite identificarea mai rapida a unei persoane si automat localizeaza si incepe filmarea dupa ce s-a focusat pe necunoscutul respectiv, reducand alarmele false cauzate de perturbari ale altor fiinte (cum ar fi animalele mici care se plimba, ori schimbarile de lumina). In acest fel, vei fi mai putin deranjat de alarmele false.

*Functia de detectare umana este dezactivata implicit si poate fi activata prin aplicatia Mi Home/Xiaomi Home.

Conectivitate inteligenta IoT si interactiunea cu alte dispozitive inteligente. Compatibil cu Google Home si Alexa*

Verifica ce se intampla in casa ta oricand si de oriunde de pe smartphone, tableta sau cu ajutorul ceasului inteligent Mi Smart Clock*. Poti chiar sa il controlezi doar cu vocea ta*.

*Cele doua gadgeturi, Mi Smart Clock si Xiaomi Smart Camera C400, trebuie sa fie asociate in acelasi cont Xiaomi prin aplicatia Mi Home/Xiaomi Home. Ceasul inteligent Mi Smart Clock Mi Smart Clock se achizitioneaza separat.

*Functiile de control vocal Alexa si Google Assistant necesita un dispozitiv separat de control vocal pentru a functiona. Dispozitivele respective trebuie achizitionate separat.

Xiaomi-smart-camera-C400---8.jpg 

Complet criptat pentru a-ti proteja intimitatea

Echipata cu cipul de securitate Xiaomi, camera poate preveni fundamental scurgerile de informatii private cauzate de streamingul video, accesarea abuziva a dispozitivului etc.

 

Suport pentru Wi-Fi 2.4GHz / 5GHz

Compatibilitate ridicata datorita protocolului Wi-Fi dual-band 2.4GHz/5GHz pentru reducerea interferentelor de semnal si asigurarea unei conexiuni mai stabile, oferind in acelasi timp o transmisie mai rapida a semnalului.

Tehnologia de codare H.265 permite reducerea spatiului de stocare si facilitarea unei transmisie a datelor mai fluida

Tehnologia de codare de ultima generatie H.265 permite reducerea latimii de banda si a spatiul de stocare utilizat cu pana la 50% comparativ cu tehnologia de codare H.264; redarea video este mai lina si se economiseste mai mult spatiu de stocare in aceleasi conditii de retea si rezolutie.

 

Stocarea locala + in cloud este mai sigura

Suporta stocarea locala pe microSD pentru inregistrare automata in bucla. Suporta stocare in cloud*. Dupa activarea serviciului, videoclipul evenimentului va fi incarcat automat in cloud, iar functia de vizionare video in timp real va fi activata simultan.

*Suporta carduri microSD cu o capacitate de pana la 256GB. Cardurile microSD cu o capacitate de 64GB si peste pot necesita formatare inainte de utilizare.

*Odata ce dispozitivul a fost activat prin aplicatia Xiaomi Home, utilizatorii vor obtine un stocaj in cloud gratuit pe 3 luni, in care un videoclip de alarma de 9 secunde va fi inregistrat in cazul detectarii activitatilor anormale 24/7. Servicii suplimentare de stocare in cloud pot fi achizitionate contra cost.

Poate fi montata normal sau cu partea superioara in jos; adecvata pentru scenarii diferite 

Chiar daca dispozitivul este montat invers imaginile vizualizate sunt normale insa numaidupa configurarea rotatiei imaginii din aplicatia Mi Home/Xiaomi Home.

*Pentru a asigura functionarea normala a camerei, este important sa nu o instalezi  intr-un mediu excesiv de umed sau in locuri unde exista riscul de avariere din cauza apei. 

 

Activeaza camera de securitate in trei pasi simpli

1. Descarca Xiaomi Home.

2. Porneste Xiaomi Smart Camera C400.

3. Pentru a incepe sa utilizezi, deschide aplicatia, apoi cauta si conecteaza-te la dispozitiv.

Vezi si Politica de Returnare

BHR6619GL

Date

Slot dedicat micro SD
Da, pana la 256 GB
Dimensiuni
11.9 × 78. × 7.8cm
Greutate
aprox 318 grame
Rezolutie video
2560 × 1440 Pixeli
Porturi
Micro USB
Senzori
Infrarosu 940nm
Pachetul contine
Xiaomi Smart Camera C400, Cablu De Alimentare, Pachet montaj pe perete, Manual De Utilizare, Certificat de Garantie
Capacitate stocare
Cloud: Cloud, NAS
Local: MicroSD Pana La 256 GB
Wireless
802.11a/b/g/n 2.4 / 5GHz
Compatibilitate
Android 8.0+, iOS 12+
Google Assistant, Alexa
Input
5V DC 2A
Culori
Alb
Unghi camera
Unghi orizontal de 360° si unghi vertical de 106°
Caracteristici
Control vocal
Temperatura de functionare
-10°C - +40°C
Format video
H.265
Control prin aplicatie
Da
Nume aplicatie mobila
Mi Home/Xiaomi Home App