Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40
Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

399,00 Lei
449,00 Lei
Economisesti 50,00 Lei

Include 0,75 Lei ecotaxa (neafectat de reducere)

cu TVA

Caracteristici principale:

 • Rezolutie ultra ridicata 1944P - camera frontala; 
 • Tehnologie de imagine exclusiva Realcube;
 • D²save capacitate dubla de stocare;
 • Capacitor (condensator) excelent; 
 • Solutie optionala de parcare cu ajutorul unui Kitului hardwire (achizitionat separat);
 • Control prin aplicatia DDPAI;
 • Suporta instalarea unui card TF de maximum 128GB.
Cantitate
In stoc


credit
 

Comanda de 500 RON pentru transport gratuit* Vezi conditii


Credit module TBI Bank 1.1.2

109.98 Lei x 4 rate

Instalarea unei camere DDPAI DASH CAMERA Z40 in automobil iti poate fi de un real folos in situatii dificile, ca de exemplu in cazul un accident auto.

Imaginile inregistrate iti permit sa-ti demonstrezi mai usor nevinovatia sau, daca ai fost amendat pe nedrept poti prezenta videoclipul in fata instantei si, astfel, sa ti se faca dreptate.

In plus, camera DDPAI DASH CAMERA Z40 te va feri de un potential furt sau zgârieturi cu cheia cand masina se afla in parcare. Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40 este dotata cu un sensor Senzor Sony IMX 335 astfel ca va inregistra imagini clare, la o rezolutie excelenta 1944P. Modele personalizate de algoritm combinate cu tehnologia exclusiva de procesare a imaginilor Realcube dezvoltata de DDPAI permit capturarea fiecarui cadru cu un aranjament superior al pixelilor, cu luminozitate crescuta, precum si cu acuratete mai mare a culorilor.

Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40 are urmatoarele caracteristici:

 • Rezolutie ultra ridicata 1944P - camera frontala; 
 • Tehnologie de imagine exclusiva Realcube;
 • D²save capacitate dubla de stocare;
 • Capacitor (condensator) excelent; 
 • Solutie optionala de parcare cu ajutorul unui Kit cablu alimentare si monitorizare miscare (special hardwire kit – poate fi achizitionat separat);
 • Control prin aplicatia DDPAI'
 • Suporta instalarea unui card TF de maximum 128GB.

1944P UHD Camera frontala

2592x1944P rezolutie cu 5 milioane de pixeli asigura imagini clare, detaliate. Datorita senzorului Sony IMX 335, calitatea clipurilor video este imbunatatita, chiar si in conditii de luminozitate scazute, cu putina/sau fara supraexpunere a imaginii. Descopera o lume bogata in detalii datorita rezolutiei ridicate si a claritatii extraordinare. Imaginile clare permit observarea si celor mai mici detalii.

Tehnologie exclusiva Realcube de procesare a imaginii

Modele personalizate de algoritm combinate cu tehnologia exclusiva de procesare a imaginilor Realcube dezvoltata de DDPAI permite inregistrarea fiecarui cadru cu un aranjament superior al pixelilor si cu o luminozitate crescuta, cu acuratete mai mare a culorilor si o calitate superioara a imaginilor.

Imagini de noapte superclare

Inovatiile tehnologice profunde combinate cu senzorul de imagine OV05A10 si deschiderea lentilelor F1.8 imbunatatesc abilitatea procesarii imaginilor pe timp de noapte. Placutele de inmatriculare, pietonii dar si alte obiecte pot fi vazute cu usurinta si in conditii de luminozitate scazuta, iar acest lucru te ajuta sa ai informatii cat mai corecte in cazul unui accident.

Supercapacitor in loc de baterie Lithium

Condensatorul incorporat ofera durabilitate ridicata si rezistenta la temperatura. Valorile de temperatura sunt cuprinse intre  -25⁰C si 85⁰C, astfel ca dispozitivul poate fi utilizat fara nicio problema in conditii extreme de temperatura.

Tehnologie D²save cu canale duble de stocare 

D²save a fost dezvoltata ca masura de siguranta, astfel incat evenimentele de urgenta sa fie salvate chiar si cand este o problema cu cardul SD. In acest fel, esti sigur ca toate videoclipurile au fost pastrate. 

Inregistrarea evenimentelor neplacute

Datorita senzorului G cu 6 axe incorporat, dispozitivul detecteaza automat orice miscare brusca/coliziune si blocheaza clipul video in ‘Event File’ astfel incat sa nu se poata inregistra peste el. ‘Event File’ va fi descarcat automat pe telefonul tau cand aplicatia App este conectata la camera via Wi-Fi.

24 de ore de monitorizare optionala continua a parcarii

Kit cablu alimentare si monitorizare miscare dedicat (advanced hardwire kit – trebuie achizitionat separat ASIN – B08QYVX9DL) permite monitorizarea continua a parcarii pentru 24 de ore. Inregistreaza dovezile in cazul in care autoturismul este lasat nesupravegheat. In modul parcare (parking mode) inregistrarea va avea loc la 1 FPS astfel incat videoclipul sa cuprinda o perioada cat mai mare de timp. Kit-ul alimenteaza mereu camera care, astfel, nu va secatui bateria automobilului. Iar din aplicatie se poate alege modul normal de inregistrare sau se poate dezactiva modul parcare de inregistrare. 

Descarcare videoclipuri prin Wi-Fi

Modulul Wi-Fi incorporat permite conectarea directa la telefonul mobil si iti permite sa privesti, ori sa descarci clipurile inregistrate de camera in timp real. Totodata, se pot adauga filtre iar imaginile si videoclipurile pot fi editate direct din aplicatie. In comunitatea aplicatiei DDPAI (Road community) te poti bucura de calatoriile urcate de milioane de utilizatori. De asemenea, poti descarca videoclipurile fara sa fii nevoit sa scoti cardul sau sa te conectezi la un PC.

Inregistrare frontala, perspectiva excelenta

Camerele frontala inregistreaza simultat drumul oferind o perspectiva excelenta asupra soselei. Camera frontala inregistreaza la rezolutii excelente 1944P/1600P/1080P (in functie de nevoile tale).

Inregistrare neintrerupta in bucla

Poti instala un card TF cu o capacitate de maximum 128GB.

Vezi si Politica de Returnare.

DDPAIZ40CAM

Date

Slot dedicat micro SD
Suporta Instalarea Unui Card TF De Pana La 128GB
Display
2'' IPS
Dimensiuni
Camera Frontala: 8.1 X 6.1 X 3.3 Cm
Greutate
500 g
Baterie
Capacitor (Condensator)
Rezolutie video
Camera Frontala 2592 x 1944p
Pachetul contine
Camera Auto DDPAI DASH CAMERA Z40, Suport, Incarcator, Cablu De Alimentare, Manual De Utilizare, Instrument De Instalare, Banda Adeziva 3M, Sticker Electrostatic
Functii
Inregistrarea Evenimentelor Neplacute,Solutie Optionala De Parcare Cu Ajutorul Unui Kit Cablu Alimentare Si Monitorizare Miscare (Special Hardwire Kit – Poate Fi Achizitionat Separat)
Input
5V/2A
Sistem audio
Built-In Microphone
Temperatura de functionare
-25⁰C Si 85⁰C
Nume aplicatie mobila
DDPAI

S-ar putea sa ti placa si alte produse

Camera Auto DDPAI Dual-Channel Dash Camera Z40 GPS

Brands: DDPAI
599,00 Lei 649,00 Lei

Caracteristici principale:

 • Rezolutie ultra ridicata 1944P camera frontala + 1080P Camera posterioara;
 • Tehnologie de imagine exclusiva Realcube;
 • D²save capacitate dubla de stocare;
 • Solutie de parcare cu ajutorul Kitului hardwire (achizitionat separat);
 • Antena GPS incorporata;
 • Suporta instalarea unui card TF de maximum 128GB.