Bec smart Yeelight Smart LED Bulb W4 Lite (Multicolor)

Bec smart Yeelight Smart LED Bulb W4 Lite (Multicolor)

69,00 Lei

Include 0,70 Lei ecotaxa

cu TVA

Caracteristici principale:

  • 16 milioane de culori;
  • Design usor;
  • Sincronizare cu muzica;
  • Sincronizare cu jocurile;
  • Control inteligent;
  • Reglare intensitate lumina.
Cantitate
In stoc


credit
 

Comanda de 500 RON pentru transport gratuit* Vezi conditii

 

Informatii plata prin card de credit

Foloseste becul Yeelight Smart LED Bulb W4 Lite (Multicolor) pentru a crea o atmosfera de care ai nevoie in functie de ceea ce iti doresti: sa citesti, sa privesti un film ori sa te relaxezi alaturi de cei dragi. Datorita celor 16 milioane de culori cu care a fost echipat poti sa fii oricat de creativ vrei.

Lumina stralucitoare pentru petrecere, atmosfera vibranta pentru seara de filme, o experienta imersiva de gaming - toate acestea sunt posibile odata cu instalarea becului inteligent. Pentru ca este compatibil cu diverse platforme inteligente il poti  integra in diverse scenarii sau controla vocal ori prin intermediul aplicatiei mobile Yeelight  instalata pe telefon.

De asemenea, folosind acest bec poti reduce consumul de energie electrica, deoarece are o eficienta foarte mare a luminii la un consum mic de energie.

Bec Yeelight Yeelight Smart LED Bulb W4 Lite (Multicolor) are urmatoarele caracteristici:

  • 16 milioane de culori;
  • Design usor;
  • Sincronizare cu muzica;
  • Sincronizare cu jocurile;
  • Control inteligent;
  • Reglare intensitate lumina.

Creaza atmosfera pe care ti-o doresti cu cele 16 milioane de culori ale becului LED inteligent

Datorita celor 16 milioane de culori poti utiliza becul inteligent LED pentru a creea ambianta perfecta indiferent de ocazie. Lumina stralucitoare pentru petrecere, vibratie vibranta pentru seara de filme, o experienta imersiva de gaming si multe alte optiuni pe care ti le pune la dispozitie becul Yeelight Yeelight Smart LED Bulb W4 Lite (Multicolor) pentru indeplinirea tuturor nevoilor tale de lumina.

Controleaza becul inteligent LED doar cu  vocea

Yeelight Smart LED Bulb W4 Lite este compatibil cu majoritatea platformelor inteligente Google Assistant, Apple Homekit, Amazon Alexa, Samsung SmartThing, Yandex Alice astfel ca poate fi controlat usor cu vocea.

Lasa becul smart sa straluceasca pe ritm
Exploreaza schimbarea culorilor in ritmul muzicii sau lasa-te invaluit de ritm prin intermediul luminii. Pur si simplu sincronizeaza becul (sau grupul de becuri) cu melodiile favorite si bucura-te de rezultat.

Control in grup & scene personalizate de lumini

Poti forma un grup de control in care sunt incluse mai multe becuri LED inteligente sau, cu ajutorul aplicatiei Yeelight, sa personalizezi diverse scene de lumina care sa se potriveasca nevoilor tale de moment, inclusiv lumina pentru vizionarea unui film, pentru petrecere, lectura, lumina lumanare si multe altele.

Programarea becului LED ofera control total

Becul smart Yeelight Smart LED Bulb W4 Lite (Multicolor) suporta programarea si setarea unei rutine din aplicatie ceea ce iti permite sa automatizezi luminile din casa sau sa programezi becul sa simuleze lumina solara, ori lumina lunii conform rutinei tale zilnice.

Experienta imersiva de gaming cu ajutorul becului inteligent LED

Cu Yeelight Smart LED Bulb W4 Lite (Multicolor) te poti bucura de integrarea usoara cu diverse platforme importante de gaming, inclusiv Razer Chroma RGB si Overworlf. Becul inteligent iti ofera o experienta de joc imersiva cu diferite efecte de lumina determinate de actiunile din joc.

Intensitate luminoasa reglabila din zori si pana noaptea
Datorita caracteristicii de diminuare a luminoazitatii si a temperaturii de culoare cu valori intre 2700-6500K, becul inteligent LED poate creea lumina ideala pentru orice ocazie. Lumina alba stralucitoare pentru un plus de energie dimineata sau o lumina calda, alba pentru momentele in care citesti cartea favorita.

Optiune activata Wi-Fi, nu necesita Hub

Yeelight Smart LED Bulb W4 Lite suporta protocolul 2.4GHz Wi-Fi, nu necesita hub sau alte dispozitive pentru a putea fi controlat de la distanta.

Design usor si disipare eficienta a caldurii

Datorita designului special, Yeelight Smart LED Bulb W4 Lite are o greutate redusa astfel ca vei avea o experienta de instalare mai placuta. In plus, fisiparea eficienta a caldurii creste durata de viata a produsului si protejeaza impotriva diminuarii calitatii luminii.

Actualizarile prin OTA iti permite sa te bucuri de fiecare data de cele mai bune rezultate

Datorita actualizarilor OTA (over-the-air), becul tau inteligent va primi cele mai noi si mai avansate optiuni.

Vezi si Politica de Returnare

YLQPD-0011-1

Date

Dimensiuni
11 X 6 X 6 Cm
Greutate
Aprox 150g
Pachetul contine
Bec Smart Yeelight Smart LED Bulb W4 Lite (Multicolor)
Conectivitate
Wi-Fi, BLE
Functii
Control In Grup
Compatibilitate
Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa, Razer Chroma
Putere
9W
Interfata
E27
Input
220-240 V
Luminozitate
806lm
Culori
16 Milioane Culori Ajustabile
Caracteristici
Control Inteligent
Durata utilizare
aproximativ 25.000 ore
Nume aplicatie mobila
Yeelight
Temperatura De Culoare
2700-6500K
Lumini
LED