Casti audio Xiaomi Noise Cancelling Earphones (Type-C)

Castile audio Xiaomi Noise Cancelling Earphones (Type-C) sunt distribuite de Black Tech Group, distribuitor autorizat Xiaomi in Romania.

269 RON cu TVA

Inclusiv 0,10 RON pentru ecotaxa

Culoare
In curand
Cantitate

Descriere produs

Casti audio Xiaomi Noise Cancelling Earphones (Type-C) dispune de un conector de ultimă generație tip C vă permite să conectați fără a eșua, indiferent de modul în care țineți și introducerea cablului. 

Casti audio Xiaomi Noise Cancelling Earphones (Type-C) gamă de frecvență largă: 50-2000Hz, reduce zgomotul de distragere anularea înconjurătoare, permițându-muzică iasă în evidență, oferind un confort de durată lungă, plus de stabilitate. Puteți asculta pe avioane, trenuri, automobile, autobuze, metrouri. 

Casti audio Xiaomi Noise Cancelling Earphones (Type-C)  comuta cu ușurință între muzică și apelurile primite. Nu este nevoie să-și scoată căștile sau să vorbească în telefon ca un walkie-talkie.

MI ANC căști hibrid tip C sunt proiectate ergonomic pentru a se conforma cu forma canalului urechii. Designul intraauricular se potrivește perfect și se închide în afara la zgomotul ambiental, astfel încât vă puteți bucura de muzică pură, fără multă interferență externă.

Material TPE moale durabil, cauciucata simt da senzație de mână excelentă. Este ecologic, non-toxice, și rezistente la căldură. Acum aveți căști de calitate, care sunt durabile, rezistente la murdărie, și are fire metalice rezistente la încurcare să vă însoțească în călătorii mai lungi de muzică.

Specificatii tehnice

XIAOMI
ZBW4382TY

Fisa tehnica

Dimensiuni
77mm × 120mm × 30 mm
Greutate
20 gr
USB
USB Type-C
Pachetul contine
Mi Noise Cancelling In-Ear Headphones x1 User manual x1
Functii
Answering Phone, Microphone, Noise Cancelling, Song Switching, Voice control
Lungime cablu
1.25m
Frecventa
20 - 40KHz
Sensivitate audio
113dB
Impedanta
32Ω
Putere nominala
5 mW

Referinte specifice

ean13
6970244525956

Descarcari

Manual Casti Noise Cancelling C

Descarcari (117.1k)

Manual casti nose type C

Descarcari (136.62k)