Casti audio Xiaomi Headphones Comfort

Castile audio Xiaomi Headphones Comfort sunt distribuite de Black Tech Group, distribuitor autorizat Xiaomi in Romania.

199 RON cu TVA

Inclusiv 0,10 RON pentru ecotaxa

Culoare
Ultimele produse in stoc: 3 buc.
Cantitate

Descriere produs

Castile audio Xiaomi Headphones Comfort sunt certificate  Hi-Res Audio, cel mai nou standard pentru echipamentele audio, care reda muzica fidela inregistrarii originale, cu sunet de inalta rezolutie de o calitate incontestabila fata de CD standard. Muzica de o calitate fara compromisuri. 

Castile audio Xiaomi Headphones Comfort  cu design minimalist și sunet puternic, bogat. Calatorești cu stil. 

Castile audio Xiaomi Headphones Comfort  au o banda autoreglabila de fixare pe cap si cupe captusite cu material moale care acopera intreaga ureche, care te fac sa te bucuri de un sunet desavarsit si totodata asigura o buna izolare fonica pe perioada auditiilor. Castile audio Xiaomi Headphones Comfort  elegante și moderne completeaza orice stil vestimentar.

Castile audio Xiaomi Headphones Comfort  sunt proiectate pentru utilizare timp indelungat. Buretii Castile audio Xiaomi Headphones Comfort sunt tip soft PU, ecologice, acopera urechile si se fixeaza intr-un mod confortabil. Buretii sunt conceputi pentru a crea o experienta comoda, placuta si practica.

Castile audio Xiaomi Headphones Comfort  sunt proiectate special pentru orasele zgomotoase.

Castile audio Xiaomi Headphones Comfort  se muleaza perfect pe urechi, ajutand la izolarea muzicii de zgomotele deranjante din jur. Va veti bucura chiar si de cele mai ele mai subtile sunete din fiecare piesa muzicala, nu veti mai auzi zgomote nedorite din  lumea exterioara.

Castile audio Xiaomi Headphones Comfort  au o claritate desavarsita a sunetului. Impedanta redusa (32 ohmi) va permite sa atasati Castile audio Xiaomi Headphones Comfort la majoritatea telefoanelor, laptopurilor si altor dispozitive portabile. Datorită materialului de amortizare de inalta calitate, castile pot absorbi undele acustice interne ale diafragmei, reducand distorsionarea sunetului și imbunatatind claritatea si claritatea. Sunetul dinCastile audio Xiaomi Headphones Comfort este uimitor de curat si nealterat - indiferent de ce ascultati.

Interfața unica a Castile audio Xiaomi Headphones Comfort  de pe urechea stanga ofera control deplin asupra muzicii si conexiunilor, fara sa fie necesar sa scoateti telefonul din buzunar.

Materialul TPE a fost selectat special datorita elasticitatii sale similare cu cea a cauciucului. Acum, pe parcursul calatoriilor lungi, aveti casti cu o calitate excelenta a sunetului, care sunt rezistente, nu se murdaresc si cablul nu se incurca.

Castile audio Xiaomi Headphones Comfort  au fost supuse la peste 700 de teste riguroase de fiabilitate si au depasit in mod semnificativ standardele din industrie, garantand performanțe si durabilitate excelenta, asigurand cele mai bune experiente in utilizare.

Specificatii tehnice

XIAOMI
ZBW4353TY

Fisa tehnica

Greutate
320g
Lungime cablu
1.4m
Frecventa
20 - 40.000Hz
Sensivitate audio
107dB
Putere
50mW
Jack
3.5mm

Referinte specifice

ean13
6970244521859

Descarcari

Manual headphones comfort

Descarcari (290.33k)