• Pret redus

Casti audio Xiaomi In-Ear Headphones Pro 2

Castile audio Xiaomi In-Ear Headphones Pro 2 sunt distribuite de Black Tech Group, distribuitor autorizat Xiaomi in Romania.

119,00 RON
109 RON cu TVA
Economiseste 10,00 RON

Inclusiv 0,10 RON pentru ecotaxa (neafectat de reducere)

In stoc
Cantitate

Descriere produs

Castile audio Xiaomi In-Ear Headphones Pro 2  au difuzoare cu diagrama de grafen, sunt  compacte,  au duze moi care vor oferi confort si sunet excelent.
Castile audio Xiaomi In-Ear Headphones Pro 2 se conecteaza prin mufa Jack standard de 3.5 mm, pozitionata la unghi de 90 grade, fiind compatibile cu o gama larga de dispozitive. Utilizand cea mai noua tehnologie de redare a sunetului, castile ofera o experienta audio de exceptie, cu sunet perfect optimizat.


Microfonul MEMS incorporat favorizeaza realizarea apelurilor telefonice, reduce zgomotul si face ca vocea sa se auda cu claritate; telecomanda cu butoane de control atasate permite ajustarea volumului in timpul conversatiie sau sesiunii muzicale. Elementele intraauriculare sunt confortabile, fiind realizate din material placut la atingere.
Cablul  nu se incalceste, este realizat din material rezistent, partea inferioara a cablului este protejata cu impletitura si are o lungime de 1.25 m.


Specificatii tehnice

XIAOMI
ZBW4423TY

Fisa tehnica

Dimensiuni
(Wx H xD mm)3x3x1250
Greutate
9 g
Pachetul contine
casti; 3 rezerve intraauriculare marimile XS / S / L
Lungime cablu
1.25 M
Frecventa
20 – 20,000Hz
Sensivitate audio
100dB
Impedanta
32Ω
Jack
Audio Jack 3.5mm la 90 grade
Putere nominala
5 mW
Caracteristici
Dual drive; compatibile iOS & Android