Aspirator robot cu mop Viomi Robot Vacuum V2 Pro EU, 33 W, 2100Pa

Aspirator robot cu mop Viomi Robot Vacuum V2 Pro EU, 33 W, 2100Pa

PRP: 1.899,00 Lei
1.299,00 Lei

Include 4,50 Lei ecotaxa

cu TVA

Caracteristici principale: 

 • Trei moduri de curatenie;
 • Control prin aplicatia mobila;
 • Laser LDS;
 • Putere de aspirare 2100Pa;
 • Control electronic inteligent a rezervorului de apa;
 • Trece peste obstacole de pana la 2cm.
Cantitate
In stoc


credit
 

Comanda de 500 RON pentru transport gratuit* Vezi conditii

 

Informatii plata prin card de credit


Credit module tbi bank 3.3.2

74.65 Lei x 24 rate

Aspirator robot cu mop Viomi Robot Vacuum V2 Pro EU are urmatoarele caracteristici: 

 • Trei moduri de curatenie;
 • Control prin aplicatia mobila;
 • Laser LDS;
 • Putere de aspirare 2100Pa;
 • Control electronic inteligent a rezervorului de apa;
 • Trece peste obstacole de pana la 2cm.

Trei moduri de curatenie

Datorita sistemului sau inovativ plant bionics, filtrul Aspiratorului Viomi Robot Vacuum V2 Pro EU poate absorbi automat apa astfel incat sa pastreze o cantitate suficienta de lichid. De asemenea, Aspiratorul Viomi Robot Vacuum V2 Pro EU are mod simplu de stergere a prafului, mod simplu de spalat pe jos, multi stergere de praf si multi spalat pe jos, pentru o curatare eficace a podelei.

Alegere inteligenta a zonei de curatat

Prin intermediul aplicatiei mobile poti stabili o zona de curatat, sau evitat si o tinta, iar Aspiratorul Viomi Robot Vacuum V2 Pro EU va inregistra automat o harta a locului din care trebuie sa inlature murdaria si impuritatile.

Laser LDS 

Aspiratorul V2 Pro EU va scana incaperea cu ajutorul laserului LDS, va crea o harta apoi va naviga prin intreaga casa si va sti intotdeauna unde se afla.

Control electronic inteligent a rezervorului de apa

Dupa ce a terminat de spalare umeda cu mop, Aspiratorul Viomi Robot Vacuum V2 Pro EU va incepe sa curate pe modul uscat si pardoselile din lemn, parchet si parchet laminat.

Putere de aspirare 2100Pa

Dispozitivul inteligent poate aspira murdaria, praful ascuns sau chiar obiecte mai mari precum firimituri, resturi de mancare, chiar si cerealele de la micul dejun scapate pe mocheta, covor, pardoseala. 

Trece peste obstacole de pana la 2cm

Aspiratorul Viomi Robot Vacuum V2 Pro EU poate depasi cu usurinta orice obstacole de pana la 2 cm inaltime, ca de exemplu pragurile obisnuite ori lucruri precum cablurile care ii apar in cale.
Se duce automat la statia de incarcat si reia apoi curatenia. Aparatul are autonomie de pana la doua ore, dupa care se intoarce automat la statia de incarcare. Odata incarcata bateria, aspiratorul robot reia curatenia din punctul in care s-a oprit.

Viomi V2 Pro EU se strecoara pe sub pat, navigheaza in jurul mobilei, in toate colturile camerei si in alte zone greu accesibile pentru a elimina orice urma de praf.

* Suprafetele de culoare neagra pot influenta algoritmul de evaluare si pot crea eventuale erori de functionare a senzorilor de cadere!

Vezi si Politica de Returnare

367108

Date

Dimensiuni
35 x 35 x 9.45 cm
Greutate
3.6 kg
Pachetul contine
Aspirator, statie de incarcare, 2 in 1 rezervor apa, 2 in 1 rezervor praf, 2 perii laterale, mop pentru spalare, mop pentru uscare, , 1 peri
Capacitate baterie
3200mAh
Autonomie
Pana la 120 minute
Functii
Ideal pentru covoare, mochete, parchet, parchet laminat, gresie ceramica, pardoseli din marmura, pardoseli din gresie; Functioneaza Cu Aplicatiile Mi Home
Culori
Negru
Putere motor
33W
Capacitate colectare praf
0.55L
Presiune aspirare
2100Pa

Descarca

Manual Viomi

Descarca (2.99M)