Aspirator robot cu mop Roborock Vacuum Cleaner S5 Max EU White

Opinia clientilor:
Citeste un review
1.799,00 Lei
2.499,00 Lei
Economisesti 700,00 Lei

Include 4,50 Lei ecotaxa (neafectat de reducere)

cu TVA

Caracteristici principale:

  • planifica curatenia prin intermediul aplicatiei mobile;
  • trece automat la modul optim pentru curatarea covorului;
  • putere mare de aspirare de 2000Pa;
  • utilizeaza algoritmi superiori de aspirare si planificare traseu;
  • 290ml rezervor de apa cu control inteligent pentru a stabili debitul corespunzator de apa;
  • trece peste praguri de 2cm.
Cantitate
In stoc
 

Comanda de 500 RON pentru transport gratuit* Vezi conditii


Credit module TBI Bank 1.1.2

93.44 Lei x 24 rate

Curatenia casei se face singura!
Comparativ cu modelele anterioare, Aspiratorul Roborock Vacuum Cleaner S5 Max EU White a primit imbunatatiri la functiile de baza- de mop si aspirare.
Aspiratorul Roborock Vacuum Cleaner S5 Max EU White este echipat cu un rezervor mare de apa pentru a acoperi o suprafata cat mai mare, de pana la 200 mp intr-o singura sesiune. Aspiratorul Roborock Vacuum Cleaner S5 Max EU White utilizeaza algoritmi superiori de aspirare si planificare a traseului, care imbunatatesc eficienta sa de curatare.


Eficienta ridicata
Aspiratorul Roborock Vacuum Cleaner S5 Max EU White are capacitatea rezervorului de apa de 290 ml, pentru a asigura curatarea unei suprafate de circa 200 mp. Senzorul laser de inalta precizie scaneaza camera la 300 RPM. Algoritmii de scanare ai Aspiratorului Roborock Vacuum Cleaner S5 Max EU White calculeaza cea mai eficienta ruta de curatare, analizand chiar si obstacolele identificate in incaperi. Folosind un design unic, panoul cu mopul poate fi instalat si indepartat rapid si usor, fara a rasturna aparatul si fara a scoate rezervorul de apa. Peria principala, mopul, rezervorul de apa si rezervorul de praf pot fi extrase cu usurinta, pentru a asigura o intretinere facila dupa fiecare utilizare. Filtrul lavabil si peria tip mop prelungesc semnificativ durata de utilizare.

Setari inteligente
Cand este conectat la statia de incarcare, functia de spalare cu apa este blocata, permitand Aspiratorului Roborock Vacuum Cleaner S5 Max EU White sa se incarce pentru urmatoarea sesiune de curatenie. Poti planifica chiar si de la distanta, cu telefonul mobil, prin intermediul aplicatiei Mi Home, Google Home, sau Amazon Alexa startul curateniei, planificand  orele si zilele pentru fiecare camera. Aspiratorul Roborock Vacuum Cleaner S5 Max EU White trece usor peste praguri si covoare inalte de 2cm. Aspiratorul Roborock Vacuum Cleaner S5 Max EU White trece automat de la modul turbo la curatarea covorului. Aspiratorul Roborock Vacuum Cleaner S5 Max EU White se va reincarca automat atunci cand puterea este mai mica de 20% si va evalua timpul necesar de incarcare in functie de aria suprafetei. Atunci cand nivelul bateriei este incarcat optim, Aspiratorul Roborock Vacuum Cleaner S5 Max EU White va continua sa curete, exact din zona ramasa necuratata.
290ml rezervor de apa cu control inteligent


Super curatenie!
Aspiratorul Roborock Vacuum Cleaner S5 Max EU White permite utilizatorilor sa selecteze setari specifice pentru fiecare incapere in parte pentru a permite aparatului sa stabileasca debitul corespunzator de apa si puterea de aspirare.

Aspiratorul Roborock Vacuum Cleaner S5 Max EU White  aspira cu o putere de 2000Pa, imbunatatind capacitatea de absorbtie a prafului si reducand astfel posibilitatea ca praful sa se imprastie in camera.

* Suprafetele de culoare neagra pot influenta algoritmul de evaluare si pot crea eventuale erori de functionare a senzorilor de cadere!

Vezi si Politica de Returnare

S5MAX

Date

Dimensiuni
35.3 x 35 x 9.65 cm
Greutate
3.5 kg
Senzori
LDS (laser)
Tip baterie
Lithium
Functii
Functioneaza cu aplicatiile Mi Home, Google Home si Amazon Alexa
Putere nominala
58 W
Capacitate
5200 mAh

Descarca

Manual S5 Max

Descarca (1.66M)
Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews

un produs must have

Sunt multumita de achizitie, aspira foarte bine.Pe mine una ma ajuta foarte mult,avand si catel si nu am avut deloc probleme cu el, functioneaza foarte bine si pe langa asta mai este si usor de configurat.Chiar recomand!<br /> <br /> Pentru mop, folositi doar apa dedurizata ( de fier de calcat), altfel se infunda si trebuie alt rezervor de apa ( eu asa am patit, avand apa foarte calcaroasa si stau la bloc)

Ti-a fost de folos acest review? Da Nu