Aparat de spalat cu presiune fara fir-portabil Xiaomi Cordless Pressure Washer, 270W, 2.4MPa presiune maxima, 180l/h debit maxim

Aparat de spalat cu presiune fara fir-portabil Xiaomi Cordless Pressure Washer, 270W, 2.4MPa presiune maxima, 180l/h debit maxim

PRP: 499,00 Lei
399,00 Lei

Include 1,50 Lei ecotaxa

cu TVA

Xiaomi Cordless Pressure Washer caracteristici:

 • 2.4MPa presiune puternica cu amorsare automata;

 • Recipient pentru sapun integrat;

 • Putere motor: 270W;

 • Cap de pulverizare multifunctional 5-in-1;

 • Baterie Lithium-ion - 2000mAh; 

 • Poate fi alimentat cu apa dintr-o galeata sau din alte surse precum ape curgatoare etc.

Cantitate
In stoc


credit
 

Comanda de 500 RON pentru transport gratuit* Vezi conditii

 

Informatii plata prin card de credit


Credit module tbi bank 3.3.2

99.96 Lei x 4 rate

Xiaomi Cordless Pressure Washer redefineste experienta de curatare prin combinarea convenientei portabile cu puterea de curatare de neegalat. Acest aparat fara fir revolutioneaza modul in care utilizatorii isi spala vehiculele, echipamentele de exterior si spatiile de gradina, oferind libertatea de a curata oriunde si oricand, fara a fi limitati de prezenta unei surse de alimentare. Cu o baterie de inalta capacitate de 2000mAh, sistem de incarcare rapida Type-C si rezistenta la apa IPX6, gadgetul promite performante de lunga durata si durabilitate in conditii variate. Design-ul sau integrat si multiplele moduri de pulverizare a apei se il fac potrivit pentru sarcini diverse, de la indepartarea murdariei incapatanate pana la udarea delicata a plantelor. 

Xiaomi Cordless Pressure Washer are urmatoarele caracteristici:

 • 2.4MPa presiune puternica cu amorsare automata;

 • Recipient pentru sapun integrat;

 • Corp usor de 1.3kg;

 • Cap de pulverizare multifunctional 5-in-1;

 • Spalare fara sa il conectezi la sursa de alimentare cu energie electrica; 

 • Poate fi alimentat cu apa dintr-o galeata sau din alte surse precum ape curgatoare etc.

O experienta de spalare portabila

Design reincarcabil si portabil, elibereaza produsul de cablurile enervante de incarcare. Poti spala autovehicului personal oricand si oriunde, fara sa fii nevoit sa incarci adesea bateria sau sa te incurci cu cablul de alimentare.

Amorsare automata flexibila pentru preluarea usoara a apei

Design portabil cu amorsare automata, independent de robinetele de apa, echipat cu un furtun de apa de 6m pentru mai multa flexibilitate indiferent de ceea ce ai de facut.

Sistem puternic de pompare 

Elibereaza apa la inalta presiune

Amorsare automata cu eliberare de inalta presiune a apei*  - 2.4MPa, cu un debit de pana la 180L/h*. Un jet puternic de apa garanteaza o curatare eficienta. Echipat cu o pompa cu dublu piston pentru o rezistenta excelenta la uzura si un debit de apa lin*.

Baterie litiu de inalta capacitate 2000mAh

Bateria de 2000mAh, rezistenta la apa  - IPX6*, are o autonomie suficienta pentru a spala in totalitate un autivehicul cu o singura incarcare. Datorita portului de tip C, Xiaomi Cordless Pressure Washer se incarca rapid in aproximativ 1.3 ore.

Dispozitiv versatil cu cinci moduri de functionare

Moduri de apa sub diferite unghiuri care raspund usor nevoii unei varietati de scenarii*. Roteste direct capul de pulverizare pentru a schimba modul de eficienta, imbunatatind, astfel, semnificativ eficienta curatarii.

Manevrare usoara cu o singura mana

Corpul cantareste aproximativ 1.3kg, ofera o prindere confortabila si se manevreaza cu usurinta. Este realizat din material plastic de inalta calitate, este robust, rezistenta si nu cantareste mult.

90183729ba6d7fefd5b579204d5bca7a.jpg

Design integrat

Asamblare fara batai de cap

Recipientul pentru sapun si ansamblul manetei pistol sunt formeaza un tot unitar (integrare all-in-one). Recipientul pentru pastrarea sapunului nu necesita asamblare aditionala, iar capul de pulverizare multifunctional 5-in-1 permite schimbarea mai usoara intre spuma si apa curata.

xiamoi-Cordless-Pressure-Washer-5.jpg

 

Vezi si Politica de Returnare.

BHR7532GL

Date

Dimensiuni
46.4 × 24.5 × 8cm
Greutate
1.3kg
Pachetul contine
Parghie pentru pistol × 1; Corpul Xiaomi Cordless Pressure Washer ×1; Conducta de apa × 1; Pachet baterie × 1; Manual de utilizare ×1; Cablu de incarcare × 1
Tip baterie
Pachet de baterii Lithium-Ion
Input
Variaza: 5V⎓10W/ 9V⎓13.5W/ 12V⎓18W/ 15V⎓22.5W/ 20V⎓40W
Culori
Alb
Capacitate nominala
2000mAh (18V⎓)
Putere motor
270W
Consum standard energie
36Wh
Presiunea maxima de intrare a apei
0.7MPa