• Nou

Filtru UV pentru Purificator aer Viomi Smart Air Purifier Pro

Filtru UV pentru Purificator aer Viomi Smart Air Purifier Pro este distribuit de Black Tech Group, distribuitor autorizat Xiaomi in Romania.

299 RON cu TVA
In stoc
Cantitate

 

Comanda de 500 RON pentru transport gratuit* Vezi conditii

 

3 rate cu dobanda 0

S-ar putea sa-ti placa

Descriere produs

Filtru UV este compatibil cu Purificator aer Viomi Smart Air Purifier Pro.

Fie ca locuiesti pe langa o zona cu multa poluare din trafic, iti renovezi casa, sau ai un animal de companie, filtrul UV Viomi iti trasforma casa intr-un mediu mult mai sanatos in care tu si familia ta puteti respira aer mai curat si proaspat. Filtrul indeparteaza formaldehidele si anihileaza virusurile si germenii daunatori.

Sistemul de filtrare in 4 pasi ajuta la o purificare maxima a aerului

Primul filtru de nylon retine particulele solide mari. Filtrul HEPA cu ioni de argint si cupru garanteaza protectia impotriva microorganismelor. Filtrul de carbon activ opreste substantele daunatoare si nu in ultimul rand, aerul este filtrat prin intermediul razelor ultraviolete pentru eliminarea eficace a bacteriilor si virusurilor.

Forma cilindrica ofera filtrare la 360°, inlaturand particulele mari si substantele periculoase din aer.

Absoarbe mirosurile urate si substantele daunatoare

Renovarile in casa precum si alte activitati pot genera eliberarea unor substante pecum formaldehide, TVOC si benzen care in cantitati mari pot deveni periculoase. Prin intermediul filtrului Viomi sunt absorbite substantele daunatoare, astfel incat casa ta va deveni un spatiu sanatos pentru intreaga familie.

Monitorizare in timp real

Se recomanda inlocuirea filtrului la fiecare 3-6 luni, in functie de gradul de utilizare. In functie de volumul de utilizare, orice filtru isi pierde eficienta si trebuie inlocuit. Utilizeaza aplicatia Mi Home pentru a monitoriza starea filtrului in timp real. Filtrul UV este usor de instalat si de inlocuit.

Specificatii tehnice

XIAOMI
YMKL001CN

Fisa tehnica

Dimensiuni
25.6 x 25.6 x 32.8 cm
Greutate
2.2 kg
Pachetul contine
Filtru UV pentru Purificator aer Viomi Smart Air Purifier Pro
Compatibilitate
Purificator aer Viomi Smart Air Purifier Pro
Caracteristici
compus din 4 nivele de filtrare, filtru cu raze ultraviolet
Filtru HEPA
Da