Cablu micro USB - Type C 2 in 1 Xiaomi 30 cm

Cablu micro USB - Type C 2 in 1 Xiaomi 30 cm este distribuit de Black Tech Group, distribuitor autorizat Xiaomi in Romania.

29 RON cu TVA

Inclusiv 0,10 RON pentru ecotaxa

In stoc
Cantitate

Descriere produs

Cablu micro USB - Type C 2 in 1 Xiaomi 30 cm te ajuta sa iti incarci rapid si sa transferi date si este compatibil atat cu dispozitivele cu micro USB cat si cu cele care au mufa Type C.  In interiorul cablului, firele multiple se impletesc pentru a oferi o incarcare sigura si mai rapida, pana la 2,4A. Cablajul intern este alcatuit din 28 fire din sarma de 0.1 mm, acoperita cu cupru, armate cu nailon 250D, pentru a rezista la utilizari prelungite si  uzura pe termen lung.

Cablu micro USB - Type C 2 in 1 Xiaomi 30 cm are 16 conductori separati, invelti in fire de cupru de inalta calitate, care intaresc rezistenta si durabilitatea in interiorul cablului. Noul design anti-interferenta are o ecranare din aluminiu, care protejeaza conductorii impotriva interferentelor electromagnetice externe.

Cablu micro USB - Type C 2 in 1 Xiaomi 30 cm este realizat din material ecologic, TPE, invelisul exterior al cablului este dur, dar flexibil, pentru a impiedica despicarea sau ruperea. USB reversibil de tip C iti permite sa conectezi cablul la dispozitivele tale in orice directie, fara teama ca e pozitionat gresit.

Cu ajutorul Cablu micro USB - Type C 2 in 1 Xiaomi 30 cm, poti incarcasi sincroniza atat  dispozitivele cu Micro USB, cat si dispozitivele Type C utiliznd doar un cablu. Pur si simplu conectezi USB-ul dupa ce  alegi conectorul potrivit pentru ca dispozitivul tau  sa porneasca rapid incarcarea si sincronizarea datelor.Specificatii tehnice

XIAOMI
SJV4083TY

Fisa tehnica

Dimensiuni
L x W x H: 30.00 x 1.30 x 0.60 cm
Greutate
100 G
USB
Micro USB,USB 2.0,USB Type-C
Pachetul contine
1 x 30 cm cablu USB