Filtru HEPA anti formaldehidic pentru Purificator aer XIAOMI

Filtru HEPA anti formaldehidic pentru Purificator aer XIAOMI este distribuit de Black Tech Group, distribuitor autorizat Xiaomi in Romania.

149 RON cu TVA
In stoc
Cantitate

S-ar putea sa-ti placa

Descriere produs

Functionalitatea  Filtrului HEPA anti formaldehidic pentru Purificator aer XIAOMI este data de capacitatea sa de purificare si de designul aerodinamic. 
Filtrul HEPA anti formaldehidic pentru Purificator aer XIAOMI
este realizat de producatori de top din domeniu, din SUA. Filtrul are un design cilindric aerodinamic de 360 ° si este compus din 3 straturi: filtrul  primar,filtrul HEPA si filtrul de carbon activ. Filtrul HEPA anti formaldehidic pentru Purificator aer XIAOMI este eficient, are putere ridicata de purificare, este realizat din materiale de calitate, este usor de folosit si inlocuit.
Filtrul HEPA anti formaldehidic pentru Purificator aer XIAOMI este compatibil cu este compatibil cu Purificator aer Xiaomi Mi Pro,  Purificator aer Xiaomi Mi, Purificator aer Xiaomi Mi 2, Purificator aer Xiaomi Mi 2s.


Filtrul este fabricat din PET (polietilen tereftalat), iar stratul exterior este de 3 pana la 5 ori mai dur la incovoieri si deformari, comparabil cu alte modele; de asemenea, este rezistent la actiunea diverselor substante ca: uleiuri, grasimi, acizi, substante alcaline si majoritatea solventilor. Forma cilindrică asigură filtrarea 360 ° a prafului, parului si a altor particule plutitoare, mai mari sau mai mici: praf, vapori condensati, par uman, blana de la animale, particule mici de hartie, lemn, plastic etc., fibre de plante, polen, bumbac. Filtru HEPA ultra-dens H11 filtreaza foarte eficient pana la 99,3% din PM0,3 si 99,99% din particulele PM2.5, fiind frecvent utilizat in spitale si laboratoare pentru a filtra particule de dimensiuni micronice.

Filtrul ultra-dens HEPA masoara 7,7 m nepliat, dar exact pliurile sunt cele care creeaza o rezistenta ridicata la impuritatile din aer.

Procesul de pliere a fost implementat in urma a nenumarate studii si probe, fiecare pliu este precis realizat printr-un procedeu de calibrare cu inalta precizie, prin injectie cu laser, pentru a permite curgerea fluxului de aer purificat.

Filtrul de carbon activ absoarbe gazele nocive pe care filtrul HEPA nu le poate filtra. Datorita puritatii sale foarte mari si microporozitatii ridicate (de 5 ori mai mare decat la filtrele obisnuite de carbon), filtrul de carbonul activ de cocos este printre cele mai eficiente, se combina cu o formula anti-formaldehidica care absoarbe efectiv substantele chimice volatile nocive de la vopsele si zugraveli: formaldehida, benzen, amoniac,methylindole, indol, hidrogen sulfurat, trimethylamine, methanethiol precum si fumul si mirosurile neplacute de la baie, gunoiul din bucatarie etc.
Designul filtrului integreaza trei straturi intr-unul,  pentru a usura inlocuirea si a optimiza costurile. 

Orice filtru isi pierde eficienta in timp si trebuie inlocuite cu promptitudine. Nu se recomanda curatarea filtrelor vechi cu apa sau cu aspiratorul, deoarece acestea nu isi vor redobandi eficiența.Se recomanda sschimbarea filtrelor la fiecare 3-6 luni, in functie de gradul de utilizare. Cu ajutorul aplicatiei Mi Home se poate monitoriza durata de viata a filtrului si veti primi notificare atunci cand filtrul trebuie inlocuit.Formaldehida se gaseste in majoritatea vopselelor si in mobilierul realizat din placaj, se elimina lent sub forma de vapori si este daunatoare organismului uman. 

Filtrul HEPA anti formaldehidic pentru Purificator aer XIAOMI elimina formaldehida si alte substante volatile nocive,cu o eficienta de 91%, rezultata in urma testarilor (Shanghai General Station of Quality Supervision Inspection on Environmental Protection Products test report ; Test number: 2014I20-35-885963).

Specificatii tehnice

XIAOMI
SCG4013HK

Fisa tehnica

Dimensiuni
inaltime filtru 293 mm; diametru filtru 200 mm
Greutate
1,840 kg
Pachetul contine
1 Filtru anti formaldehidic

Descarcari

Manual filtru anti-formaldehida

Descarcari (82.26k)