Plita pentru gatit cu inductie Xiaomi

Plita pentru gatit cu inductie Xiaomi este distribuita de Black Tech Group, distribuitor autorizat Xiaomi in Romania.

269 RON cu TVA

Inclusiv 2,00 RON pentru ecotaxa

In stoc
Cantitate

Descriere produs

Plita pentru gatit cu inductie Xiaomi iti ofera ocazii nenumarate de a te desfata cu cele mai delicioase experiente culinare, fie ca esti priceput in bucatarie sau nu. 

Intr-o viata cu un ritm agitat, gatitul ne poate aduce relaxare, placerea de a incerca retete noi si bucuria de a descoperi noi gusturi. 
Plita pentru gatit cu inductie Xiaomi are 99 de niveluri de temperatura, pe care le poti controla si ajusta cu precizie, pentru a obtine preparatele perfecte.

 

Plita pentru gatit cu inductie Xiaomi se porneste simplu, apasand timp de 2 secunde butonul principal,  dupa care acesta se poate roti, pentru a controla nivelul de putere pentru reteta aleasa.
Plita pentru gatit cu inductie Xiaomi este stabila si rezistenta, cu suprafata anti-alunecare, sistemul de evacuare a apei si circuitul electric sunt separate si perfect izolate, astfel ca totul este in perfecta siguranta. 
Plita pentru gatit cu inductie Xiaomi foloseste o tehnologie de incalzire cu dubla frecventa, care prepara mancarea in mod similar cu masina de gatit a bunicii, pastrand constanta temperatura setata pe toata durata procesului.
Astfel, toate ingredientele isi mentin gustul, aspectul si valorile nutritive, chiar si dupa preparare.

Specificatii tehnice

XIAOMI
ZHF4020GL

Fisa tehnica

Dimensiuni
26.50 x 26.50 x 7.00 cm (L x W x H)
Greutate
2,1 kg
Pachetul contine
aparat cu inductie, manual de utilizare
Putere
2100W
Voltaj
220 V

Descarcari

Manual plita inductie

Descarcari (453.93k)